USPEH ZA ISTORIJU

K.K. “Svrljig“ učestvovao na Kupu Radivoja Koraća

Ukupan broj pregleda:

U okviru Kupa Radivoja Koraća, pred prepunom sportskom halom Čair u Nišu, K.K. “Svrljig“ odigrao je prijateljski meč protiv ekipe K.K. “Konstantin“ i na taj način uzeo učešće na ovom prestižnom takmičenju.

Kup Radivoja Koraca

Utakmica je odigrana na poluvremenu četvrtfinalnog meča između K.K. “Crvena zvezda“ – K.K. “Konstantin“.

Ovo je jedan od najevićih uspeha svrljiškog sporta do sada, na šta su ponosni svi ljubitelji ovog sporta, a pogotovo trener košarkaša Igor Radivojević.

Kosarkaske nade

Kao trener sam prezadovoljan što su moji igrači sami izborili učešće na Kupu svojim radom i postignutim rezultatima. Iako je to bila utakmica revijalnog karaktera, smatram da smo opravdali postojanje kluba i na najbolji mogući način prezentovali Svrljig, kaže Radivojević.

On dodaje da nije mala stvar učestvovati pred oko 6000 hiljada posetilaca.

Kosarka

Naši igrači koji imaju jedanaest godina pokazali su zavidne košarkaške predispozicije, ali i postavili Svrljig na košarkaškoj mapi Srbije.

2 Responses

  1. Čestitam košarkašima i njihovom treneru, a ovo je primer da se svaki kvalitetan rad sa decom pokaže kao uspešno ulaganje u budućnost ove prelepe zemlje. Podržimo koliko i kako god možemo ovaj KK, jer time obezbedjujemo budućnost ovog naroda. Živeo Svrljig!!!.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *