DOMAĆINSKI
Broj pregleda

MO SNS ”Svrljig 4” u cik zore po Badnjak

Članovi Srpske napredne stranke mesnog odbora ”Svrljig 4” ranom zorom krenuli su po Badnjak. 

naprednjaci

Sa tri udarca badnje drvo presekao je najstariji član ovog mesnog odbora Radmilo Ristić.

naperdn

Naprednjaci su badnje drvo postavili ispred prostorija mesnog odbora u ulici Vase Albanca, preko puta Gradskog parka.

Tom prilikom, MO SNS ”Svrljig 4” svim sugrađanima čestitao je današnji praznik i predstojeći Božić.

badnjed

Badnji dan je najava božićne radosti i ovom prilikom vam čestitamo predstojeće praznike. Puno zdravlja, sreće i ljubavi, stoji u saopštenju MO SNS ”Svrljig 4”.

SNS

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

5 Komentara

  • Opet radmilo !!! Pa on postade glavna faca u Svrljigu ! Umesto da se vozika tamo-amo i fotografise na svakoj krivini, trebalo bi da stedi!

  • Domacin covek ide svojim autom i o svom trosku za potrebe mesnog odbora a ne ko ovi iz Seljacke stranke sto koriste vozilo i ljudstvo iz komunalac za svoju licnu promociju.

    • MO 4 SNS JE JEDINI ODBOR KOJI RADI U OKVIRU OO SNS U SVRLJIGU, SVE ČESTITKE I POHVALE…

  • POZIV CLANOVIMA SNS-a O.O Svrljig: pozivaju se svi nezadovoljni clanovi simpatizeri koji trpe nesposobnost rukovodstva ,prevaru ,ucenu od strane SNS-a i rukovodstva O.O da budu članovi deo pobednickog tima pristupe ”SRPSKOJ RADIKALNOJ STRANCI,, jer gospodin predsednik SNS Svrljig ucenjuje svoje članove kako bi napadali narodnog poslanika jer nije mogo a nisu ga ni hteli njega za poslanika.pa to je velika bruka od jednog predsednika strake sns u svrljig.SRPSKA RADIKALNA STRANKA

  • TAKO JE MARIOLA JEDINI MESNI ODBOR 4 SNS U SVRLJIGU KOJI RADI TAKO TREBA I O.O AL DŽABA KAD IMA PREDSEDNIKA I PODPRESEDNIKA NESPOSOBNI I DOK SU NA SEDNICI SKUPŠTINE PETROVIC SPAVA A JEREMIJIC POKUSAVA DA NA SILU SEDI U REDOVE ODBORNIKA USS I ULIZUJE A OVAMO TERA SVOJE ČLANOVE DA NAPADAJU NARODNOG POSLANIKA ZATO I TAKO PROŠO NA LOKALNIM IZBORIMA JER TO MU JE MAX ,Jos jednom poziv nezadovoljnim clanovima O.O SNS da pristupe SRPSKOJ RADIKALNOJ STRANCI ,I U OPSTINI KO NAJVIŠE RADI TO JE Predsednica opstine Jelena Trifunovi,sekretar Mariola Gagić i Joca iz racunovodrtwo pozdrav njima od Srpske Radikalne Stranke mesni odbor Okruglica

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *