POSEČENO BADNJE DRVO
Broj pregleda

USS: Srećan Badnji dan

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić u pratnji članova stranke i predsednika OO USS Svrljig Igora Davidovića, rano u zoru krenuo je put šume i posekao je božićno drvo – Badnjak.

USS

Čestitam vam današnji i predstojeći praznik Božić. U ime Ujedinjene seljačke stranke i u svoje lično ime želim svim mojim Svrljižanima mnogo zdravlja, sreće i veselja, da ova i naredne godine budu rodne i blagorodne, kako u kući tako i u polju, poručio je predsednik USS Milija Miletić.

USSDanašnji Badnji dan i Badnje veče provode se u krugu porodice uz posnu trpezu i najavljuju najradosniji hrišćanski praznik Božić. Uz brojne običaje, Badnji dan vezuje se praštanje i mirenje zavađenih, otuda i izreka “Izmiri ih Božić i Badnji dan”.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Lele lele da nam nisu ovi iz stranke ne bi znali da se badnjak sece i da je bozic svake godine 7-og januara.Testerasa ne vodite sa sobom jer je prilikom rasciscavanja terena kada nas je zadesilo ledeno doba zamalo izgubio glavu.Tako je to kad nesposobni secu drva da bi se slikali.Molim sve ljude koji ocekuju da im se krava oteli da ne zovu narodnog poslanika pre nego sto putevi budu zavejani jer po lepom vremenu on ne moze da se probije do njih!

  • Narodnom poslaniku Miliji Mileticu kao i Ujedinjenoj Seljačkoj Stranci srecna Nova godina i Božić zeli SRPSKA RADIKALNA STRANKA I Predsednik Mesne Zajednice Okruglica

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *