Search
Close this search box.
U 2015. GODINI
Broj pregleda

Projekti iz oblasti poljoprivrede

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić i šef Odseka za privredu Opštine Svrljig Vlada Krstić razgovarali su sa državnim sekretarom prof. dr Zoranom Rajićem o finansiranju projekata iz oblasti poljoprivrede u 2015. godini.

Са Рајићем у Београду

Miletić je tom prilikom istakao da je koordinacija između opštine i ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, ali i drugih ministarstava mnogo lakša, te da će Svrljig imati više mogućnosti za bolji i brži napredak u 2015. godini.

Inače, državni sekretar u ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede prof. dr Zoran Rajić, je na inicijativu narodnog poslanika Milije Miletića, sredinom decembra 2014. godine obišao poljoprivredne useve i voćnjake na teritoriji svrljiške opštine koji su pogođeni elementarnom nepogodom.

2 Komentara

  1. Pada vlada Aleksandra Vučica zbog nesposobnosti na mestu premijera ako je narod glasao za poskupljenje ,strajkova smanjenje penzija i plata,za lopovluk sns ,brebijanja naroda poslanika ,onda neka ostane ako narode Srbije želite bolje za sebe za svoju decu za buducnost onda oterajmo Aleksandra Vučica i sns u istoriju ZNANJE ima PAMET ima POSTENjE ima ,MUDAR jeste HRABAR jeste i POVERENJE IMA GRADJANA SRBIJE DR.VOJISLAV ŠEŠELJ ZA PREDSEDNIKA SRBIJE .

  2. Rejitin stranaka:SRS-20,10% od 4.5%,SNS-40% od 64.05-SPS 19.00% od 30.00% sledi DS 15.% itd sprem te se sprem te protivnici silna borba ce da bude kad VOJA ZAGRMI

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano