Search
Close this search box.
U 2015. GODINI
Broj pregleda

Projekti iz oblasti poljoprivrede

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić i šef Odseka za privredu Opštine Svrljig Vlada Krstić razgovarali su sa državnim sekretarom prof. dr Zoranom Rajićem o finansiranju projekata iz oblasti poljoprivrede u 2015. godini.

Са Рајићем у Београду

Miletić je tom prilikom istakao da je koordinacija između opštine i ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, ali i drugih ministarstava mnogo lakša, te da će Svrljig imati više mogućnosti za bolji i brži napredak u 2015. godini.

Inače, državni sekretar u ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede prof. dr Zoran Rajić, je na inicijativu narodnog poslanika Milije Miletića, sredinom decembra 2014. godine obišao poljoprivredne useve i voćnjake na teritoriji svrljiške opštine koji su pogođeni elementarnom nepogodom.

2 Responses

  1. Pada vlada Aleksandra Vučica zbog nesposobnosti na mestu premijera ako je narod glasao za poskupljenje ,strajkova smanjenje penzija i plata,za lopovluk sns ,brebijanja naroda poslanika ,onda neka ostane ako narode Srbije želite bolje za sebe za svoju decu za buducnost onda oterajmo Aleksandra Vučica i sns u istoriju ZNANJE ima PAMET ima POSTENjE ima ,MUDAR jeste HRABAR jeste i POVERENJE IMA GRADJANA SRBIJE DR.VOJISLAV ŠEŠELJ ZA PREDSEDNIKA SRBIJE .

  2. Rejitin stranaka:SRS-20,10% od 4.5%,SNS-40% od 64.05-SPS 19.00% od 30.00% sledi DS 15.% itd sprem te se sprem te protivnici silna borba ce da bude kad VOJA ZAGRMI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

SKUPŠTINSKA VEĆINA: Ujedinjena seljačka stranka formirala odborničku grupu od 14 odbornika

Sastanak sa direktorom

DOM ZDRAVLJA: Pohvale za pravovremeno zbrinjavanje povređenih u saobraćajnoj nesreći

Servisna informacija

Isključenje vode u naselju Trs zbog kvara na vodovodnoj mreži

Sastanak

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković reagovao na vest o stanju na bazenu

Građani se pitaju

Veliki broj pritužbi na rad kompleksa “Bazeni Pastirište”?!

Formirana prva odbornička grupa u SO Svrljig pod nazivom ,,Zavetnici – Svrljig”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano