PUNO USPEHA U 2015. GODINI

Predsednica opštine čestitala Novu godinu

Broj pregleda

Predsednik-Opstine-Svrljig - Jelena-TrifunovicDragi sugrađani, želim da Vam se zahvalim na ukazanom poverenju koje ćemo opravdati i u narednom periodu. Neka Vam novogodišnji i božićni praznici proteknu u miru i slozi u krugu porodice i prijatelja, a 2015. godina donese uspeh na ličnom i profesionalnom planu.

Jelena Trifunović, predsednica opštine Svrljig

Pročitajte i

Novogodišnji ukrasi, foto: Svrljiške novine

Krenulo novogodišnje ukrašavanje centra grada

Proteklih dana krenulo je novogodišnje ukrašavanje centra Svrljiga.  Postavljeni su prošlogodišnji ukrasi, a nabavljeni su i neki novi. Novogodišnja jelka ove godine postavljena je ispred

3 Komentar

  • Hvala presednici na cestitci takode i ja vama cestitam novu godinu neka vam donese srecu,zdravlje i poslovni uspeh.

  • Predsednici opstene Svrljig Jeleni Trifunoić sve najbolje u 2015g puno zdravla para srece u daljem radu na mestu predsednka opstine kao i svoju licnu zelju da bude i predsednica Ujedinjene Seljačke Stranke.

  • Čestitam Novu Godinu i predstojeći Božić, poštovana predsednice Jelena, uz želje da ova godina bude bolja i uspešnija od prethodne, koliko god nam svima nagoveštavali težu i crnju. Vama lično, vašim najbližim saradnicima želim dobro zdravlje i vedar duh, kako bi mogli učiniti sve što je u vašoj moći da se poboljša život stanovnika na čitavoj teritoriji opštine Svrljig. Živeo Svrljig!!.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *