Search
Close this search box.
OO SPS SVRLJIG
Broj pregleda

Broj zaposlenih manji od broja penzionera

Podeli sa prijateljima:

Saopštenje OO SPS Svrljig koje vam prenosimo u celosti.

Backdrop1

Socijalistička partija Srbije u 2014. godini je isticala potrebu za rezultatima u ekonomiji, za boljim životom i standardom ljudi, za stabilnom valutom, smanjenju bančinih kamata, za podsticaj privrednog razvoja Srbije i Svrljiga, reviziju sumnjive privatizacije, za borbu protiv korupcije i kriminala, na poštovanju pravosudnog sistema i povećanju efikasnosti rada sudova, za povećanje zaposlenosti i pitanje obnavljanja stanovništva, za podsticaj rađanja… Cilj SPS u Svrljigu za protekli period bio je, ubrzan razvoj i izgradnja opštine, rešavanje privrednih problema i nezaposlenosti i aktivna socijalna politika.

Moramo priznati da veći deo zadataka nije realizovan. Objektivno teret aktivnosti i odgovornosti pada na vladajuću koaliciju na lokalu. SPS nije u opštini Svrljigna vlasti. Međutim, deo odgovornosti snosi i SPS.

Broj zaposlenih u Svrljigu je manji od broja penzionera. Svrljig je postao grad starih, zato je poslednji trenutak da se preduzmu konkretne mere kako bi se zaustavio odlazak mladih, stručnih, obrazovanih i kvalifikovanih u inostranstvo i veće sredine, u cilju zaustavljanja daljeg propadanja. Pozivamo sve koji žele da pomognu opštini, da se prevaziđe loša ekonomska situacija koja ide preko “grbače” srednjeg društvenog sloja i siromašnih kojima je dosta “hleba i igara”, posebno mlade i intelektualce, da nam se jave kako bi sačinili u 2015. godini zajednički program pod nazivom, ODGOVORNO ZA BUDUĆNOST, a sve u cilju bržeg izlaska iz krize.

Pridružite nam se, jer zajedničkom aktivnošću osigurajte budućnost sebi i svojoj deci, jer MLADI SU ZAKON.

Građanima opštine, simpatizerima i članstvu želimo puno zdravlja, sreće i blagostanja u nastupajućoj 2015.godini i vesele Božićne praznike.

SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE U SVRLjIGU
Predsednik,
Raco Mentović, s.r.

2 Responses

  1. POZIV SPS-u u Svrljigu i svim drugim partijama i svima koji zele za ujedinjenje i obaranje s vlasti uss kao i sns na republickom nivou svom snagom u pobede stop EU !! Do pobede s pobednikom Vojislavom Šešaljem

  2. Moramo oboriti po svaku cenu s vlasti Aleksandra Vučica i njegov samozvani sns .sns znači SRPSKA NAJGORA STRANKA buducnos u koju neverujemo u reforme koje patimo svom snagom da prevarim narod jedino čovek koji ima energiju A.Vučic .STOP ! Vucicu STOP EU ŠEŠALJ NA ČELU SRBIJE I KOSOVO I RUSIJA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Srećna slava

Danas su Sveti mučenici Kozma i Damjan

Obavezno pročitajte

HITNO UPOZORENJE GRAĐANIMA OPŠTINE SVRLJIG: DOŠLO JE DO ZLOUPOTREBE PUNOMOĆJA!

Od ponedeljka (15. jula)

Kreću prijave za učešće na 18. Belmužijadi

Bez zakazivanja i zdravstvene knjižice

Preventivni pregledi štitaste žlezde danas u Domu zdravlja od 8 do 17h

Sportske vesti

Aleksandar Mentović ostaje na čelu FK Svrljig

Dobra vest

Roditeljima za prvo dete 500.000, za drugo 600.000 dinara!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano