Search
Close this search box.
IGROM KROZ SRBIJU
Broj pregleda

Novogodišnji koncert KUD ”Svrljig”

Podeli sa prijateljima:

U okviru ”Božićnog festivala”, koji će biti održan od 27.12.2014. do 07.01.2014. godine, KUD ”Svrljig” organizovaće tradicionalni novogodišnji koncert pod nazivom ”Igrom kroz Srbiju”.

KUD-SVRLJIGKoncert će biti priređen u sali Centra za turizam, kulturu i sport Svrljig 27. decembra sa početkom u 18 časova.

Ulaz 100 dinara.

Jedan komentar

  1. Ovim koncertom KUD “Svrljig” započinje Božićni festival, ali započinje i novi ciklus u kojem će se kroz manifestacije u Svrljigu stvarati uslovi da se poveća turistička ponuda ove opštine, ali i uveća vanpansionska potrošnja turista koji borave u Svrljigu. Ovo je u organizaciji Centra koji će se upustiti u novi ciklus borbe na tržištu turističkih usluga, pa ostaje da se vidi koliko će kao specijalizovana opštinska institucija odgovoriti na izazove u oblasti turizma i ugostitiljstva na teritoriji opštine Svrljig. Nadam se da je ovaj koncert KUD obznanjen u Nišu, odnosno da je čitav Božićni festival adekvatno prezentovan na čitavom prostoru Nišavskog okruga jer je neophodno da se Svrljig oglašava za svaku ovakvu manifestaciju pošto je to priprema za povećanje vanpansionske potrošnje. Živeo Svrljig!!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

POKRET ZA SPAS SVRLJIGA: U subotu predizborni skup i koncert u gradskom parku

Sport

FK Svrljig izborio opstanak u Zoni Centar

Lokalni izbori 2024

ZNAMO SE: Razgovor sa građanima na zelenoj pijaci

40 godina od osnivanja

Obeležen Dan SŠ ,,Dušan Trivunac Dragoš” Svrljig

Odlična vest

Akcija ,,Na dinar – pet dinara” započeta u opštini Svrljig

Sportske vesti

Istorijska utakmica: Posle 47 godina sastali se ponovo SVRLJIG I PARTIZAN!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano