DECA OSTAJU BEZ PAKETIĆA?
Broj pregleda

Ukidaju novogodišnje paketiće i u svim javnim preduzećima

Aleksandar VučićDo sada je postojalo prvilo da sva deca do 15 godina čiji roditelji rade u vladi dobiju vaučere od 8.000 dinara koje su mogli da potroše u određenim radnjama ili da dobiju paketić.

Premijer je međutim odlučio da ove godine nema novogodišnjih paketića, a novac za paketiće će preusmeriti za nešto drugo, objašnjva jedan od najbližih saradnika predsednik Vlade.

Prema slobodnim proračunima, reč je o sumi od oko 16 miliona dinara, a biće preusmerena na sanaciju nekog porodilišta ili vrtića u Srbiji.

Vučićev saradnik dodaje da premijer namerava da i u svim javnim preduzećima uvede ovo novogodišnje pravilo.

(Blic)

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

4 Komentara

  • VUCICU KAKO TE NIJE SRAMOTA DA UKIDAŠ DECI PAKETICE NEDAJES TI IZ SVOG DZEPA DECA SU NASA BUDUCNOS I NAVECE ZLATO PODHITNO DA DAS OSTAVKU I RASPISES IZBORE NEŽELI TE VISE NAROD POKAZAO SI SVNJE PRAVO LICE A ZALAGAO SI SE ZA BOLJE SUTRA

    • Šta je tu kriv Vučić. Neka kupe paketiće od plate, kao što kupujemo mi koji radimo u privatnom sektoru. Treba da kupim mom detetu paketiċ, a onda da i oni, od mog novca, kupe svojoj deci, iako imaju minimum duplo veću platu od mene.

  • Tako je gosp.Vucicu neka ste ukinuli paketice,ma mi nikada nismo dobijali pa nam nista ne fali a i mi smo bili deca,samo smo postali bolji ljudi.Ako nema za siromasne neka nema za nijedno dete…Za sve isto…Gosp.Vucicu samo napred,neka vas sica ne brine,vecina je uz vas……:)

  • PRVO,OVI U 15 GODINA I NISU DECA KOJA SE RADUJU PAKETICIMA,DRUGO,VAUCER OD 8000 DINARA JE ABNORMALNA SUMA I TO JE VISINA JEDNOG SOCIJALNOG DAVANJA ILI DECIJEG DODATKA ZA 3 DETETA,OVO JE STVARNO BILO SRAMNO.JA U FIRMI DOBIJAM PAKETIC ZA DETE PREDSKOLSKOG UZRASTA JER SE SMATRA DA JE TO GORNJA GRANICA KAD SE DECI DAJU PAKETICI I SLIKAJU SA DEDA MRAZEM.A VREDNOST PAKETICA JE NE VISE OD 600-700 DINARA.POSTUJEM OVAKVU ODLUKU JER DECA LJUDI U DRZAVNIM INSTITUCIJAMA NISU NISTA VAZNIJA I VREDNIJA OD DRUGE DECE A POGOTOVU OD DECE CIJI RODITELJI I NE RADE NIGDE PA I NE DOBIJU PAKETIC!OVO JE I BILO SRAMOTA,SVI KOJI KAZU DA NIJE TAKO MISLIM DA SAMO KONTRIRAJU I LAZU SAMI SEBE

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *