Search
Close this search box.
OSKRNAVILI SPOMEN-ČESMU
Broj pregleda

Zanemarili izvor života

Podeli sa prijateljima:

Česma na železničkoj stanici zanemarena od nadležnih. Železnice ne brinu previše o vizuelnom izgledu svojih stanica, tako da je slična slika od Novog Sada do Svrljiga. 

Bruka

Svrljig koji teži da bude uređen i ekološki čist, da bude zeleno srce na karti Srbije, ne sme dopustiti ovu nemarnost i vandalizam.

Česma na železničkoj stanici je loš primer ostaloj deci. Ne smemo dopustiti da naš Svrljig postane ono što nikada nije bio, kažu meštani ovog dela naselja.

Pored  toga što su česma i zidovi železničke stanice prekriveni grafitima, zapušen je odvod vode i to zbog nabacanog smeća i opušaka od cigareta, pa nadležni ni po tom pitanju do današnjeg dana nisu preduzeli ništa.

Ostaje nam da vidimo da li će nakon ove objave nadležni preduzeti adekvatne mere zaštite javnih dobara.

Inače, vredno je spomenuti da je na ovoj česmi postavljena spomen ploča na kojoj piše ”Na ovom peronu Nemci su streljali naše drugove”.

Žalosno...
Oskrnavili česmu posvećenu rodoljubima…

2 Komentara

  1. Sramota i bruka velika pre svega pocev od zaposlenih u zeleznici ,pa policiji posebno jel nista nerade zato SRS apeluje na policiju da obilazi tokom noci

  2. sramota vas radikali,sto se ne organizujete pa to da sredite umesto sto pare ostavljate po kafane,zalozite se za ovaj grad i vi nesto,a ne da cekate sve da vam drugi zavrsava.SRAM VAS BILO.Nije zeleznica nista kriva tu krivi ste vi roditelji sto ste decu tako kulturno vaspitali

NAJNOVIJE NA PORTALU

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

45. po redu

Opština Svrljig se predstavila na Sajmu turizma, u fokusu Niševac

Evo i sa koliko

Uspešnim projektima do bolje društvene klime! Evropska unija pomaže Svrljigu

VIDEO

FK Svrljig – OFK Knjaz 1:1 (0:0)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano