OSKRNAVILI SPOMEN-ČESMU

Zanemarili izvor života

Broj pregleda

Česma na železničkoj stanici zanemarena od nadležnih. Železnice ne brinu previše o vizuelnom izgledu svojih stanica, tako da je slična slika od Novog Sada do Svrljiga. 

Bruka

Svrljig koji teži da bude uređen i ekološki čist, da bude zeleno srce na karti Srbije, ne sme dopustiti ovu nemarnost i vandalizam.

Česma na železničkoj stanici je loš primer ostaloj deci. Ne smemo dopustiti da naš Svrljig postane ono što nikada nije bio, kažu meštani ovog dela naselja.

Pored  toga što su česma i zidovi železničke stanice prekriveni grafitima, zapušen je odvod vode i to zbog nabacanog smeća i opušaka od cigareta, pa nadležni ni po tom pitanju do današnjeg dana nisu preduzeli ništa.

Ostaje nam da vidimo da li će nakon ove objave nadležni preduzeti adekvatne mere zaštite javnih dobara.

Inače, vredno je spomenuti da je na ovoj česmi postavljena spomen ploča na kojoj piše “Na ovom peronu Nemci su streljali naše drugove“.

Žalosno...
Oskrnavili česmu posvećenu rodoljubima…

Pročitajte i

Gulijanska reka prepuna semeća, foto: Svrljiške novine

Đubre preplavilo Gulijansku reku (FOTO)

Gulijanska reka blokirana je smećem na nekoliko lokacija kroz selo Gulijan.  Velika količina smeća završava svakodnevno u koriti reke, ali pored toga, nesavesni građani đubre

2 Komentar

  • Sramota i bruka velika pre svega pocev od zaposlenih u zeleznici ,pa policiji posebno jel nista nerade zato SRS apeluje na policiju da obilazi tokom noci

  • sramota vas radikali,sto se ne organizujete pa to da sredite umesto sto pare ostavljate po kafane,zalozite se za ovaj grad i vi nesto,a ne da cekate sve da vam drugi zavrsava.SRAM VAS BILO.Nije zeleznica nista kriva tu krivi ste vi roditelji sto ste decu tako kulturno vaspitali

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *