Search
Close this search box.
UREĐENJE SVRLJIGA
Broj pregleda

Poslanik obišao radove na asfaltiranju Ljubovačke

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić obišao je u nedelju asfaltiranje Ljubovačke ulice, koja je jedna od retkih ulica koja nije prekrivena asfaltom.

Miletic-asfaltiranje
Miletić na terenu

Lokalna samouprava je pristupila ozbiljno infrastrukturnim problemima opštine, radi se i gradi se širom Svrljiga, u danima vikenda u Svrljigu rade minimum deset radne mašine, a asfaltiraju se ulice koje su zaplanirane u toku ove kalendarske godine.

Takođe, radi se i na uređenju atarskih puteva, puteva kroz seoska područja i mahalski putevi.

Prioritet je da Svrljig konačno dobije urednu infrastrukturu. Lokalna samouprava nastavlja sve ustaljene poslove, bori se za opstanak Svrljiga, a briga za sve žitelje je na visokom nivou, poručio  je Mileitć i dodao da dobra saradnja između njega i lokalne samouprave daje rezultate.

Obilazak
Milija Miletić i Jelena Trifunović u Ljubovačkoj ulici

Radove na asfaltiranju posetila je i predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović sa svojim saradnicima.

Ljubovačka je jedna od malobrojnih ulica koja do sada nije bila asfaltirana. Naravno, ulica je asfaltirana prvim slojem asfalta, u narednim danima potpuno će biti asfaltirana, kaže predsednica opštine Jelena Trifunović.

Vredno je istaći da je u predhodnom periodu u ovoj ulici izvršena rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže.

Slavska čestitka
Slavska čestitka

Još jedan povod da se asfaltiranje proslavi imali su pojedini meštani koji su tokom vikenda proslavljivali krsnu slavu, a narodni poslanik im je lično čestitao.

4 Responses

  1. Pozdravljam asfaltiranje Ljubovacke ulice,ali kao i do sada opet skrecem paznju na SAJTAREVU ulicu koja jos uvek nema asfalt iako je u planu svake godine nikako da ga dobijemo.

    Skrenuo bih paznju i vama kao novinarima da pisete i o tome malo,sta nije uradjeno a ne samo sta je uradjeno i gde se slika bivsi predsednik.Dovedite ga u Sajtarevu pa neka se slika do mile volje…

  2. Dajem svoj glas za inicijativu da se novinari ovih online novina pojave i zabeleže situaciju u Sajtarovoj ulici, a ako g-din Miletić ima hrabrosti – kao što stalno ističe – eto i neka on sa predsednicom Jelenom pravi društvo novinarima pri obilasku ove ulice i izveštavanju javnosti o stanju u kojem se ona nalazi. Živeo Svrljig!!!!!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Igralište u Prekonogi dobija tribine

Radovi na mreži

Bez vode Ulica Hadžićeva

Srećna slava

Danas su Sveti mučenici Kozma i Damjan

Obavezno pročitajte

HITNO UPOZORENJE GRAĐANIMA OPŠTINE SVRLJIG: DOŠLO JE DO ZLOUPOTREBE PUNOMOĆJA!

Od ponedeljka (15. jula)

Kreću prijave za učešće na 18. Belmužijadi

Bez zakazivanja i zdravstvene knjižice

Preventivni pregledi štitaste žlezde danas u Domu zdravlja od 8 do 17h

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano