UREĐENJE SVRLJIGA

Poslanik obišao radove na asfaltiranju Ljubovačke

Broj pregleda

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić obišao je u nedelju asfaltiranje Ljubovačke ulice, koja je jedna od retkih ulica koja nije prekrivena asfaltom.

Miletic-asfaltiranje
Miletić na terenu

Lokalna samouprava je pristupila ozbiljno infrastrukturnim problemima opštine, radi se i gradi se širom Svrljiga, u danima vikenda u Svrljigu rade minimum deset radne mašine, a asfaltiraju se ulice koje su zaplanirane u toku ove kalendarske godine.

Takođe, radi se i na uređenju atarskih puteva, puteva kroz seoska područja i mahalski putevi.

Prioritet je da Svrljig konačno dobije urednu infrastrukturu. Lokalna samouprava nastavlja sve ustaljene poslove, bori se za opstanak Svrljiga, a briga za sve žitelje je na visokom nivou, poručio  je Mileitć i dodao da dobra saradnja između njega i lokalne samouprave daje rezultate.

Obilazak
Milija Miletić i Jelena Trifunović u Ljubovačkoj ulici

Radove na asfaltiranju posetila je i predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović sa svojim saradnicima.

Ljubovačka je jedna od malobrojnih ulica koja do sada nije bila asfaltirana. Naravno, ulica je asfaltirana prvim slojem asfalta, u narednim danima potpuno će biti asfaltirana, kaže predsednica opštine Jelena Trifunović.

Vredno je istaći da je u predhodnom periodu u ovoj ulici izvršena rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže.

Slavska čestitka
Slavska čestitka

Još jedan povod da se asfaltiranje proslavi imali su pojedini meštani koji su tokom vikenda proslavljivali krsnu slavu, a narodni poslanik im je lično čestitao.

Pročitajte i

Krenuli radovi, foto: M.M.

Krenuli radovi na sanaciji udarnih rupa

Krajem protekle nedelje izvršena je sanacija udarnih rupa na gradskim ulicama, a već danas radovi se nastavljaju u selima Plužina i Niševac.  Sanacija udarnih rupa

Radovi, foto: Svrljiške novine

Uređen put od Svrljiga do Niša

Delovi puta od Svrljiga do Niša, uglavnom krivine, rekonstruisani su proteklih nedelja.  Na teritoriji Svrljiga rekonstruisana je krivina kod Razbiglave, kao i krivina prema prevoju

Radovi, foto: M.M.

Završeni radovi kod prevoja Gramada

U okviru akcije rekonstrukcije dela puta od Niša do Svrljiga, juče je završena deonica puta kod prevoja Gramada. Asfaltiran je put od mosta prema Gramadi,

4 Komentar

  • Pozdravljam asfaltiranje Ljubovacke ulice,ali kao i do sada opet skrecem paznju na SAJTAREVU ulicu koja jos uvek nema asfalt iako je u planu svake godine nikako da ga dobijemo.

    Skrenuo bih paznju i vama kao novinarima da pisete i o tome malo,sta nije uradjeno a ne samo sta je uradjeno i gde se slika bivsi predsednik.Dovedite ga u Sajtarevu pa neka se slika do mile volje…

  • Dajem svoj glas za inicijativu da se novinari ovih online novina pojave i zabeleže situaciju u Sajtarovoj ulici, a ako g-din Miletić ima hrabrosti – kao što stalno ističe – eto i neka on sa predsednicom Jelenom pravi društvo novinarima pri obilasku ove ulice i izveštavanju javnosti o stanju u kojem se ona nalazi. Živeo Svrljig!!!!!.

  • Isto tako neka urede u ulici Rase Cvetkovica. Obecali su.

  • niista bez naseg poslanika
    to milijo care

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *