SVRLJIŽANINU
Broj pregleda

Zlatna plaketa za doprinos u razvoju metlarstva

Proteklog petka u Nišu je obeležena godišnjica od osnivanja ”Unija zanatlija i preduzetnika južnog regiona Srbije”.

Ivan-B

Zlatnu plaketu za izuzetan doprinos u razvoju metlarstva u ovom regionu dobio je Svrljižanin, Ivan Blagojević – većnik u Opštinskom veću opštine Svrljig.

Blagojeviću je plaketu uručio predsednik Unije Srećko Dokić.

Inače, Ivan Blagojević se proizvodnjom sirkovih metli bavi od 2005. godine, od kada i postoji njegova firma čije je sedište u selu Niševac.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

3 Komentara

  • Metle Ivana Blagojevića iz Niševca imaju, definitivno zagarantovanu, budućnost jer prljavštine ima i biće je još dugi niz godina. Kad sve to vidimo mogu ovu priliku da iskoristim i predložim opštinskom rukovodstvu Svrljiga da se uhvati tih sirkovih metli, počisti svoje dvorište prvo i krene sa takmičenjem za najlepše dvorište u ovom mestu, ovoj opštini, ovom regionu. Mnogo bi se sirkovih metli potrošilo dok bi se upristojio životni prostor oko nas svih, kako u selu i gradu, tako i na čitavoj teritoriji opštine i ovog Nišavskog regiona. Živeo čisti Svrljig!!!!.

  • Podnosi ostavku na mesto predsednika mesnog odbora SNS Okruglica ,i člana O.O SNS Svrljig i člana SNS-a zbog nesaglasnosti s rukovodstvom opstinskog odbora sns

    • Nemoj ti tu nama oko ostavke, već napiši kakave su to nesaglasnosti bile pa si se odlučio na ovakav potez. Na svetlo ovog dana sve prljavštine, da imamo jasno pred nama šta to sirkova metla treba da očisti iz Svrljiga. Živeo Svrljig!!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *