VEZA SA REGIONALNIM PUTEM
Broj pregleda

Asfaltiran put u Okruglici

U Okruglici je danas asfaltiran prilazni put u dužini od 400 metara koji ovo selo spaja sa regionalnim putem koji vodi prema Staroj planini.

Асфалт-у-Округлици

Tim povodom asfaltiranu trasu obišla je predsednica opštine Jelena Trifunović u pratnji svojih najbližih saradnika.

Još jedan uspešan posao je iza nas. Asfaltom i boljom infrastrukturom omogućićemo bolju vezu između grada i sela, ali i potencijalnih turista koji prolaze ovuda. Naši žitelji imaju priliku da iskoriste povoljnost blizine Babinog zuba, odnosno Stare planine i na taj način ekonomski napreduju, poručila je predsednica Jelena Trifunović danas u Okruglici.

Okruglica

Trifunovićeva ističe da se sa izgradnjom i uređenjem grada i seoskih područja intenzivno nastavlja, sve god dok vremenski uslovi to dozvoljavaju.

Inače, radovi na izgradnji puta u Okruglici se finansiraju iz budžeta opštine Svrljig.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

3 Komentara

  • Za ovakav novi put u duzini od 400m u Okruglici svaka čast predsednice Opstine Jeleni Trifunovic jer uz zahteva mz koji su predati 2-3 puta i molbu jednio ko je razumeo muku mestana ovog sela su jedini Jelena predsednica opstine i Srdjan iz Direkcije i ubuduce imaju podršku predsednika Mesne Zajednice Okruglica jer od aktuelu vlast u opstinu jednino oni vrede.predsednik MZ OKRUGLICA je trazio novi asfalt to je danas uradjeno i nijedan drugi nije trazio da se asfaltira.takodje molim bivseg odbornika kao i pojedinci da neizjavljuju bezveze jer su za njihov mandat uradili NISTA od 2000g do 2006g zato neka cute ,ako nece trazim TW duel s ti sto se sile,jos jednom hvala na ovakav novi put i predsednici opstine na brzu reakciju

  • A kad ce put ka Ribaru

  • Asfaltirani putevi su tu, stvoreni su komunikacioni uslovi za žitelje tih MZ, pa sada je na rukovodiocima tih MZ da se maksimalno uključe u podsticanje plasmana poljoprivrednih proizvoda tih naselja, kroz Zemljoradničku zadrugu “Svrljižanka”. Pošto su putari uradili svoj deo posla pozovite Marka Mladenovića, kao direktora zadruge i pomoćnika predsednice Jelene, da dodje i obezbedi plasman poljoprivredne proizvodnje iz tih sela, kao i sa čitave teritorije opštine Svrljig. To mu je zadatak po projektu koji vodi u Svrljigu, pa sad je poslednji čas da iskoristite postojanje tog projekta za plasman belmuža, sira i svrljiške ovce na evropsko tržište. Živeo Svrljig!!!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *