Search
Close this search box.
OPRAVDALI POVERENJE
Broj pregleda

Nova tri boda za fudbalere Svrljiga

Podeli sa prijateljima:

Fudbaleri ”Svrljiga” osvojili su nova tri boda savladavši goste iz Aleksinca, ekipu ”Napredak”, rezultatom 5:0 (2:0).

Fudbal
Nezaustavljivi kapiten Dejan Ristić

Svrljižani su danas na domaćem terenu pokazali da su jedni od glavnih konkurenata za ulazak u viši rang – ”Srpsku ligu Istok”. Oni su bez puno muke savladali sedmoplasirane goste iz Aleksinca, ekipu ”Napredak”.

Ubojiti Luka Kostić
Ubojiti Luka Kostić

Igrač meča bio je mladi Luka Kostić koji je postigao čak tri pogodka. Ostala dva pogodka za plavce postigli su Stefanović i Đorđević, inače golgeter zone ”Istok”.

Sut-Djordjevica
Topovski udar Đorđevića za 4:0

Predsednik FK ”Svrljig” Dejan Branković Šiša kaže da do kraja prvog dela takmičenja ima još važnih mečeva, te da svrljiški fudbaleri nemaju vremena za opuštanje.

Zadovoljni predsednik kluba pozdravlja igrača utakmice Luku Kostića
Zadovoljni predsednik kluba pozdravlja igrača utakmice Luku Kostića

Pred nama su novi treninzi i izazovi. Ne smemo da pokleknemo, sada je vreme da pokažemo našu spremnost, da opravdamo poverenje koje nam je dato, poručio je Branković.

Vredno je istaći da FK ”Svrljig” beleži velike uspehe od kako je na kormilu nova uprava na čelu sa predsednikom Brankovićem, a kao jedan od primera dobrog funkcionisanja jeste i devet uzastopnih pobeda i pobeda u meču protiv ekipe ”Nemetali” od 11:0, u prvom delu takmičenja.

3 Komentara

  1. Čestitka igračima i upravi FK Svrljig!!!!. Želim svima vama sve najbolje u utakmicama koje su pred vama kao i u privatnom životu. Nastavite da igrate kao do sada i još bolje ako možete, pa da se na kraju slavi prelazak u viši nivo takmičenja. Predstavlja taj cilj izazov ali njime bi dobili svi igrači, uprava kluba ali i sama opštinska uprava Svrljiga, pa je onda na svakom pomenutom da iz tog rezultata nadogradi viši cilj. Borimo se za više ciljeve, a kao rezultat će doći bolji život u Svrljigu. Živeo Svrljig!!!.

  2. Svaka cast igracima i ljudima koji se trude da fudbalski klub bude onde gde mu je mesto samo gurajte veliki pozdrav i puno srece u nastavku

  3. Napred FK pa nek crknu dusmani i ljubomorci koji se prave da vole FK a non stop pljuju i komentarisu misleci da su mnogo pametni i veliki strucnjaci

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

Odlično!!!

Srednja škola u Svrljigu dobija novi smer, ovo je ODLIČNA VEST!

Odlično!

POTPISANO: 10 MILIONA STIŽU U SVRLJIG ZA IZGRADNJU NOVE ZGRADE

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano