Search
Close this search box.
RADOVI
Broj pregleda

Uređenje atarskog puta Guševac-Manojlica

Podeli sa prijateljima:

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević proteklog vikenda obišli su radove na uređenju atarskog puta koji spaja dva sela Guševac i Manojlicu.

Predsednica-obilazak

Ovaj putni pravac do sada je bio gotovo neprohodan, danas, posle uređenja i iskopa kanala ovom trasom, pored traktora i poljoprivrednih mehanizacija, mogu se kretati i putnički automobili.

Predsednica opštine još jednom je istakla značaj izgradnje i uređenja atarskih puteva i najavila nove radove koji će se izvoditi širom Svrljiga.

Nastavljamo sa revitalizacijom poljskih i atarskih puteva na teritoriji Svrljiga. Sredstva su obezbeđena iz budžeta opštine Svrljig i ministarstva poljoprivrede – Uprava za zemljište, istakla je Trifunovićeva i poručila da će do kraja godine, ukoliko vremenske prilike dozvole, radovi biti privedeni kraju.

3 Komentara

  1. Terajte predsednice Jelena da se radi dokle mašine i ljudi mogu da izdrže, jer treba iskoristiti svaki sat ovog lepog jesenjeg vremena i postići maksimalni rezultat u uredjenju atarskih puteva na teritoriji kojom Vi rukovodite. Putevi su jedan od osnova za kvalitetan život u seoskim sredinama, pa svaki km koji sada uradite višestruko će se vratiti. Ukoliko sada ne budete maksimalnih rezultata nemojte posle da se pravdate manjim rezultatima u poljoprivrednoj proizvodnji i preradi na prostoru koji je Vama poveren na rukovodjenje. Živeo Svrljig!!!.

  2. Bolje je uraditi manje km. puteva a iste posljuncati uraditi odvodne kanale ipropuste sa ulazno izlaznim glavama kako nebi jih prve kise ostetile .

  3. Puna podrška predsednici opstine al ne aktujelnoj vec buducem predsedniku opstine svrljig iz Srpske Radikalnd Stqanke Srbislavu Djordjevicu ziveo Vojislav Seselj

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano