Search
Close this search box.
OPASNO
Broj pregleda

Kolima oborio banderu?!

Podeli sa prijateljima:

Po nezvaničnim informacijama saznali smo da je subotu, 1. novembra, rano ujutru vozač automobila marke ”pežo” udario u banderu i od siline udarca oborio je na trotoar.

Foto-Info

Zbog toga deo naselja ”Padalište” ostalo je bez struje i kablovske televizije.

Popravka

Inače, nezgoda se dogodila u ranim jutarnjim časovima, ispred restorana ”Kamiondžije”, kada je, po nezvaničnim informacijama, vozač automobila marke ”pežo” koji je saobraćao iz pravca Niša, direktno udario u banderu i tom prilikom pokidao kablove i glavne dovode struje.

Uskoro opširnije..

7 Komentara

  1. Vozac pezoa kao i suvozac bili su pod dejstvom alkohola i kretali su se od pumpe zlatni timok neprilagodjenom brzinom.Dakle mogli su da ubiju nekog,ovo treba da se tereti kao tesko krivicno delo ugrozavanje bezbednosti saobracaja/Pitanje koliko ce poena da dobije vozac sto je otkinuo banderu,pijan bio garantovano,ugrozio bezbednost saobracaja….

  2. Pod hitno treba ga goniti kao krivicno delo bezbednosti saobracaja i oduzeti dozvolu,al sta rade nadležni? NIŠTA, sede u kafane i piju ko smukovi

  3. Ako se neocisti put od blata na deonici od Prekonoskog puta do ulice S.Stefanovica, pasce najverovatnije jos neka bandera… Ovo je strasno, ko po njive da vozimo!!!

  4. Bajo bitno je da si. ti meni ostao ziv i zdrav,i da niko nije nastradao a kazne su za ljudi,mada dugacak je red ispred tebe koji su za gora dela prosli nekaznjeno tako da glavu gore i pamet u istu!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Slavski dan

Drugi dan Uskrsa obeležen litijom i Svetom liturgijom u Lalincu

Sport

Fudbalski klub Svrljig obeležio Đurđevdan (FOTO+VIDEO)

Litija

Đurđevdan – seoska slava Okruglice

Svrljig

Klub navijača Crvene zvezde obeležio slavu Đurđevdan

Poletarac

Krenuo upis dece u Predškolsku ustanovu za radnu 2024/2025. godinu

Srbi i Rusi braća zauvek!

Ruska stranka predala izbornu listu – Učestvuje na lokalnim izborima u Svrljigu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano