OPASNO

Kolima oborio banderu?!

Ukupan broj pregleda:

Po nezvaničnim informacijama saznali smo da je subotu, 1. novembra, rano ujutru vozač automobila marke “pežo“ udario u banderu i od siline udarca oborio je na trotoar.

Foto-Info

Zbog toga deo naselja “Padalište“ ostalo je bez struje i kablovske televizije.

Popravka

Inače, nezgoda se dogodila u ranim jutarnjim časovima, ispred restorana “Kamiondžije“, kada je, po nezvaničnim informacijama, vozač automobila marke “pežo“ koji je saobraćao iz pravca Niša, direktno udario u banderu i tom prilikom pokidao kablove i glavne dovode struje.

Uskoro opširnije..

7 Responses

  1. Vozac pezoa kao i suvozac bili su pod dejstvom alkohola i kretali su se od pumpe zlatni timok neprilagodjenom brzinom.Dakle mogli su da ubiju nekog,ovo treba da se tereti kao tesko krivicno delo ugrozavanje bezbednosti saobracaja/Pitanje koliko ce poena da dobije vozac sto je otkinuo banderu,pijan bio garantovano,ugrozio bezbednost saobracaja….

  2. Pod hitno treba ga goniti kao krivicno delo bezbednosti saobracaja i oduzeti dozvolu,al sta rade nadležni? NIŠTA, sede u kafane i piju ko smukovi

  3. Ako se neocisti put od blata na deonici od Prekonoskog puta do ulice S.Stefanovica, pasce najverovatnije jos neka bandera… Ovo je strasno, ko po njive da vozimo!!!

  4. Bajo bitno je da si. ti meni ostao ziv i zdrav,i da niko nije nastradao a kazne su za ljudi,mada dugacak je red ispred tebe koji su za gora dela prosli nekaznjeno tako da glavu gore i pamet u istu!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *