AKCIJA USS
Broj pregleda

,,Ujedinjeni za najlepši Svrljig“

Ujedinjena seljačka stranka duži niz godina pokreće razne humanitarne i radne akcije. Ove godine sprovodi se akcija ,,Ujedinjeni za najlepši Svrljig“.

Ujedinjeni

Akcija ima za cilj ulepšavanje gradskog i seoskog područja opštine Svrljig. Do sada su organizovane mnoge akcije čišćenja i ulepšavanja, a minulog vikenda članovi Ujedinjene seljačke stranke priredili su akciju farbanja ”glavnog” mosta na reci Svrljiški Timok.

Ujedinjeni-za-najpsi-Svrljig

Predsednik USS Milija Miletić kaže da ova stranka nakon ulepšavanja ovog mosta sa akcijom nastaviti u Gradskom parku.

Miletic

Ujedinjena seljačka stranka i njeni mladi članovi trudiće se da skoro svake nedelje urade nešto za svoj grad, poručio je predsednik USS i narodni poslanik Milija Miletić.

On je poručio da USS na ovaj način daje primer i ostalim strankama na lokalu da rade neke dobre stvari za dobrobit građana koji žive u Svrljigu.

Marković Miroslav predsednik foruma mladih USS kaže da je ovo nastavak akcije koja će se u budućnosti nastaviti ukoliko ih dobro vreme posluži.

M-Markovic

Pozivam sve mlade ljude da nam se pridruže da što više ulepšamo Svrljig, poručio je Marković.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

5 Komentara

 • Ovaj most je prosle godine farban i vidite u kakvom je stanju.Ovo seljaci farbaju ko mace repom ovde onde.Slikajte sad kad zavrse pa za jedno 3-4 meseca i videcete da se reklamiraju i kao nesto dobro rade za opstinu.Jeftin marketing koji kosta 2-3 litra farbe.

 • Potrudi se, uradi nesto za ovu opstinu i ti! Ne komentarisi negativno, daj doprinos, daj primer svrljiskoj omladini, uradi nesto!!!

  Ne, ne mozes! Jer ti si jedna bezvredna neinteligentna kucna muva, koja samo zna da zuji i ponavlja jedno te isto!!!

  Takvi kao sto si ti ne vole ni sebe, a kamo li one oko sebe, a o gradu u kome zive i da ne pricam.

  Ziveo Milija, zivela seljacka stranka, ziveo Vucic.

 • P.S. Bravo za omladinu seljacke stranke koja je aktivna na svim poljima.
  Samo napred imate podrsku gradjana.

  • Poštovani g-dine Kengur Džo, treba dati podršku aktivitetu mladih Svrljiga ali ja bih i ovom prilikom usmerio pažnju na otvoren konkurs EU PROGRESS za opštine Srbije medju kojima se nalazi i Svrljig, gde je moguće obbezbediti sredstva EU za zapošljavanje i socijalnu inkluziju. Pošto ima još vremena da se izradi projektni predlog do 31.10.2014., pozivam Vas i sve druge dobronamerne Svrljižane da se organizuju i pomognu Marku Mladenoviću da napravi sa drugim mladim ljudima projekat i time obezbede nova radna mesta za mlade ljude Svrljiga. Živeo Svrljig!!!!.

 • Samo fali da USS napravi kruzni tok u centru i da ga ofarbaju

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *