Goleada Svrljiga protiv Rudara (P)

DRUGA ''PETARDA''

Fudbaleri ”Svrljiga” pobedom nad ”Rudarom (P)” 5:1 zauzeli su četvrto mesto na tabeli fudbalske lige zona ”Istok”.

GOLEADA-FK-SVRLJIG

Posle dva poraza na početku Sezone, fudbaleri ”Svrljiga” krenuli su munjevitim putem ka boljem plasmanu u fudbalskoj zoni ”Istok” i upisali tri pobede iz tri meča.

Oni su u petom kolu uspeli da, na domaćem terenu, savladaju ekipu ”Rudar (P)” iz Podvisa rezultatom 5:1.

Golove za domaćina postigli su Đorđević (3) i Marković (2).

U drugom poluvremenu šansu da zaigraju u plavo belom dresu dobili su tri omladinca FK ”Svrljig”.

Svrljižani u narednom šestom kolu gostuju u Kladovu, ekipi ”Brodoremont”.

Autor: M. S.
Foto: M. M.

Povezano

5 Komentari

 • Ovo je ono o čemu sam već pisao. Uspeh ide ali treba podrška ovom našem FK. Treba dati i omladincima da se ulože u tim, da imaju minutažu u nogama, na zvaničnim utakmicama. Može se ovaka uživati u fudbalu, a sada se treba paziti i da u Kladovu srce ostane na terenu. Možda zbog ovih kiša neće biti lakog terena, ali radom i borbenošću naš FK može i dalje da nastavi da se penje ka vrhu. Igra se još mnogo kola ali svaka utakmica mora dobro da se pripremi, a već u sledećem kolu ćemo videti koliko ovi momci mogu da urade i na gostujućem terenu. Ipak mislim da mogu lepo prezentovati Svrljig kraj Dunava.Hajmo verni navijači plavaca da im pomognemo navijanjem!!!!.

  • @Miroslav Jović Šišo mani se da komentarišeš više…

   • Poštovani Kam Cu, ne bih ja da toliko komentarišem ali vas, komentatora nema mnogo, a verujem – prema ličnom istraživanju – da više ima čitalaca od komentatora, pa kažem što mislim da treba čitaoci da čitaju, dok se ne ohrabre i postanu komentatori. Pišem ja, ali piše i desetak stalnih komentatora na ovim online novinama. Medjutim, ima i onih koji se po koji put oglase, ali se iz onoga što su izneli, vidi da mogu mnogo bolje i više. Zato koristim ovu priliku i pozivam Vas, Kam Cu da nam pišete više i sadržajnije o svim temama koje vas dotiču. Biće nam svima lakše kad izdušimo ovaj čemer iz naših duša, kad nam je već izdušio novčanik…………

 • Napred FK pa kokice tj.KAM ČU opet si ljubomoran na FK šta ti sad treba

 • Kokica opet počeo da komentariše???
  Taj ne može da se smiri dok ga ne smire.
  Oteto prokleto je njegova parola-

Komentar

Your email address will not be published.