DRUGA ''PETARDA''

Goleada Svrljiga protiv Rudara (P)

Ukupan broj pregleda:

Fudbaleri “Svrljiga“ pobedom nad “Rudarom (P)“ 5:1 zauzeli su četvrto mesto na tabeli fudbalske lige zona “Istok“.

GOLEADA-FK-SVRLJIG

Posle dva poraza na početku Sezone, fudbaleri “Svrljiga“ krenuli su munjevitim putem ka boljem plasmanu u fudbalskoj zoni “Istok“ i upisali tri pobede iz tri meča.

Oni su u petom kolu uspeli da, na domaćem terenu, savladaju ekipu “Rudar (P)“ iz Podvisa rezultatom 5:1.

Golove za domaćina postigli su Đorđević (3) i Marković (2).

U drugom poluvremenu šansu da zaigraju u plavo belom dresu dobili su tri omladinca FK “Svrljig“.

Svrljižani u narednom šestom kolu gostuju u Kladovu, ekipi “Brodoremont“.

Autor: M. S.
Foto: M. M.

5 Responses

  1. Ovo je ono o čemu sam već pisao. Uspeh ide ali treba podrška ovom našem FK. Treba dati i omladincima da se ulože u tim, da imaju minutažu u nogama, na zvaničnim utakmicama. Može se ovaka uživati u fudbalu, a sada se treba paziti i da u Kladovu srce ostane na terenu. Možda zbog ovih kiša neće biti lakog terena, ali radom i borbenošću naš FK može i dalje da nastavi da se penje ka vrhu. Igra se još mnogo kola ali svaka utakmica mora dobro da se pripremi, a već u sledećem kolu ćemo videti koliko ovi momci mogu da urade i na gostujućem terenu. Ipak mislim da mogu lepo prezentovati Svrljig kraj Dunava.Hajmo verni navijači plavaca da im pomognemo navijanjem!!!!.

      1. Poštovani Kam Cu, ne bih ja da toliko komentarišem ali vas, komentatora nema mnogo, a verujem – prema ličnom istraživanju – da više ima čitalaca od komentatora, pa kažem što mislim da treba čitaoci da čitaju, dok se ne ohrabre i postanu komentatori. Pišem ja, ali piše i desetak stalnih komentatora na ovim online novinama. Medjutim, ima i onih koji se po koji put oglase, ali se iz onoga što su izneli, vidi da mogu mnogo bolje i više. Zato koristim ovu priliku i pozivam Vas, Kam Cu da nam pišete više i sadržajnije o svim temama koje vas dotiču. Biće nam svima lakše kad izdušimo ovaj čemer iz naših duša, kad nam je već izdušio novčanik…………

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *