USKORO GRAD POD VIDEO NADZOROM!
Broj pregleda

Opština donirala terensko vozilo Policijskoj stanici Svrljig

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović uručila je juče ključeve novog terenskog vozila “Lada niva“ načelniku svrljiške Policijske stanice Draganu Mitiću. Primopredaji ključeva prisustvovali su načelnik niške Policijske uprave Srđan Grekulović i narodni poslanik Milija Miletić.

Primopredaja-kljuceva

Imajuću u vidu da smo brdsko-planinska opština, te da je u zimskim uslovima naš teren nepristupačan, ovaj terenac će u mnogome pomoći pripadnicima Policijske stanice u Svrljigu da svoj posao obavljaju na najbolji mogući način, istakla je predsednica Trifunović i dodala da je u toku ove nedelje završena projektna dokumentacija za postavljanje video nadzora na teritoriji celog grada.

LADA-NIVA

Pomoći će svima nama, a naravno, i žiteljima svrljiške opštine do kojih ćemo moći brže da stižemo, pogotovu u zimskim uslovima, poručio je načelnik PS Dragan Mitić.

Grekulovic
Načelnik niške Policijske uprave Srđan Grekulović

Sredstva za kupovinu terenskog vozila obezedila je Opština Svrljig preko Saveta za bezbednost Opštine Svrljig.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

7 Komentara

  • a sta ce cumela..na svakoj slici..da li je on i dalje predsednik opstine…na svakojs slcici…bez obzira sta da se desava..on dodje iz BG da se slika

  • DALI JE ZBOG OVOGA BILA TOLIKA FRKA U OPŠTINI

  • Pa da policiji je potrebniji terenac nego DOMU ZDRAVLJA!!!!

  • I dalje se samo mulja.Za novu Ladu Nivu ima se para,a koliko sam ja upoznata za isplatu rada na bazenu nema.

  • mora dse isplati zaštita od zakonskog progona.

  • Vama se sve mulja. Pa pozovite lepo pa pitajte sta vas interesuje. Opstina je otvorena za sve gradjane Svrljiga. Nemojte molim vas da se vracamo u devedesete.
    O muljanju ste trebali da pricate kada su zuti bili na vlast.

  • Sramota za rukovodstvo opstine ljudi nemaju para poso itd pa umesto da doniraju domu zdravlja da moze lekar da izadje tamo gde treba kod starijih gradjana nepokretnih oni poklanjaju policiji koji nema nigde

Komentar

Your email address will not be published.