REDOVNO ZASEDANJE
Broj pregleda

Predsednica sa direktorima o poslovanju

Predsednica opštine Svrljig, Jelena Trifunović, održala je danas redovni mesečni sastanak sa direktorima javnih preduzeća i ustanova sa teritorije opštine Svrljig.

SASTANAK DIREKTORA

Sastanku su prisustvovali predstavnici Osnovne i Srednje škole, Vrtića, JKSP “Svrljig“, JP Direkcije za izgradnju Svrljiga, Doma zdravlja, Centra za socijalni rad, Centra za turizam, kulturu i sport i Crvenog krsta Svrljig.

Slaviša Milivojević, predstavnik Centra za turizam, kulturu i sport, ističe da je ova ustanova u minulom mesecu imala pregršt aktivnosti oko organizovanja manifestacija koje su deo kulturnog leta Svrljiga. On dodaje da se aktivnosti nastavljaju već polovinom meseca na arheološkim istraživanjima na lokalitetu kod Niševca, a potom i na pripremi muzealija za buduću zgradu muzeja u Svrljigu.

Direktor Osnovne škole, Saša Golubović, na kratko upoznao je prisutne o aktivnostima prvog školskog dana, te istakao da Škola i osoblje iz ove ustanove nije u štrajku, kao većina škola u Srbiji.

Predstavnici Doma zdravlja Svrljig obavestili su da je od juče, po ustaljenom rasporedu, počeo obilazak 10 isturenih ambulanti po selima.

Poverenik Crvenog krsta, Stevan Stojanović, kaže da ova organizacija trenutno dostavlja pakete socijalno ugroženom stanovništvu širom opštine.

Na kraju sastanka zaključeno je da se u svim ustanovama aktivnosti odvijaju po planu i da sve protiče bez većih problema, a kao najveći problem, u skoro svim ustanovama, direktori navode manjak radno angažovanih lica, odnosno stručnog kadra.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA