POPLAVA ODNELA PUTEVE
Broj pregleda

Sanacija puteva

Kiša koja je juče zahvatila Svrljig odnela je veliki broj puteva po gradskim naseljima ali i po seoskim mahalama. Danas je počela njihova sanacija.

Putevi

Direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović i predstavnici JP Direkcije za izgradnju Svrljiga obišli su danas radove na sanaciji seoskih-mahalskih puteva, i radove na sanaciji puteva po gradskim naseljima.

Burdimo

Intenzivno se radi na revitalizaciji puta u naselju Rosulja, ispod nekadašnje konfekcijske firme ”Maja”, a uporedo kamioni navoze materijal u Izvoru, Burdimu, Drajincu i ostalim selima gde je sanacija neophodna.

Sanacija

Podsećamo da su juče bila poplavljena i dva velika svrljiška naselja – Saraj i Lukavica.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Poziva se predsednica opstine Svrljig i nadlezni organi da izadju u susret i pomoc selu Okruglica da izadju na licu mesta za asfaltiranje seoskog puta nekih 2km,i odobrenje rad buldožera na popravci 3 puta koje je jucerašnje nevreme i jaka kiša upropastila ,na ulazu u selo( od grobla) glavnog puta pa nekih 2km do prvih kuca vod podkopala asfalt i odnela a 3 poljska puta na treba HITNO rad buldožera.unapred zahvalni zitelji ovog sela a posebno predsednik MZ OKRUGLICA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *