SELIMA U POHODE

Predsednik SO Svrljig obišao seoske i mahalske puteve

Broj pregleda

Predsednik Skupštine opštine Svrljig, Nebojša Antonijević, u pratnji predstavnika JP Direkcije za izgradnju Svrljiga juče je obišao seoske i mahalske puteve u selima Prekonoga, Grbavče, Lalinac, Kopajkošara, Popšica, Pirkovac, Plužina, Niševac i Drajinac.

Antonijevic-Nebojsa

U okviru predstojeće akcije popravke seoskih i mahalskih puteva, u prethodnom periodu, sačinjen je plan i program popravke istih, što je ujedno bio i povod posete i obilaska predsednika SO Svrljig.

Nebojša Antonijević ističe da će u najskorijem roku početi sanacija puteva širom opštine Svrljig.

Trenutno se pripremaju radovi na tamponiranju, saniranju i grebanju asfalta, gde god je to potrebno, a takođe uzajamno će se raditi na kopanju propusnih kanala, kaže Antonijević.

U toku narednih dana predsednik SO Svrljig posetiće i ostale mesne zajednice gde će biti izvršena procena stanja seoskih puteva.

Radovi koji će početi veoma brzo izvodiće JP Direkcija za izgradnju Svrljiga.

Pročitajte i

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

2 Komentar

  • Ako budete obisli i selo Lukovo obavezno obidite put Lukovo – Mucibaba u duzini od oko 6 km . Jedan deo tog puta u duzini od 3-4 km nije izasfaltiran ako nemate para za asvalt tu deonicu puta sanirajte sitnijim kamenim agregatom isabite valjhkom .Ovo vam pise putar koji le ceo radni vek proveo na projektovanju i nadzoru nad izgradnjom puteva .zeli vam puno uspeha u radu Pozdrav iz „grada bakra “

  • POZIVA SE Predsednik Sukpstine Svrljig da poseti i MESNU ZAJEDNICU OKRUGLICA.Predsednik NIKOLIC

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *