„SUSRETI SELA 2014“

Nastavak: Sela se sastala u bioskopskoj sali

Broj pregleda

„Susreti sela 2014“ nastavljeni su danas u bioskopskoj sali Centra za turizam, kulturu i sport u Svrljigu, a sastale su se ekipe Prekonoga – Plužina.

susreti

Pred prepunom bioskopskom salom večeras su blistali učesnici Prekonoge i Plužine.

susreti-2

Na bini se smenjivlao i mlado i staro, prikazane su mnoge kulturno-umetničke tačke, od folklora do narodnih običaja  i tradicije ovog kraja.

Na kraju, pobedu su odneli predstavnici Prekonoge.

Naredni susreti zakazani su za ponedeljak, a odigraće se u Niševcu.

susreti-3

Organizator „Susreta sela 2014“ je Centar za turizam, kulturu i sport a pokrovitelj Opština Svrljig.

Pročitajte i

Susreti sela 2019. foto: M. M.

,,Susreti sela“ u Grbavču (FOTO+VIDEO)

Manifestacija ,,Susreti sela“ koja se od 2011. godine aktivno održava u Svrljigu večeras je održana u selu Grbavče, a u raznovrsnom programu učestvovali su predstavnici

Počinju ,,Susreti sela“

Manifestacija ,,Susreti sela“ počinje sledećeg ponedeljka u selu Grbavče. Deveti ,,Susreti sela“ počinju sledećeg ponedeljka, 8. jula, u selu Grbavče. Organizator ovogodišnje manifestacije je Centar

5 Komentar

  • Ko je pobedio?

    • Nisevac!

  • PREKONOGA

  • hvala na ogd i bravo za paparazzo :)))

  • Čestitke za nastup ovih malih po godinama i uzrastu ali već odraslih po nastupu na bini i sa mikrofonom u ruci. Predlažem da se svi oni pojave u zvaničnom programu ovogodišnje „Belmužijade“, tamo u lepe sate poslepodnevne kako bi svi njihovi najmiliji došli i videli sve što imaju da pokažu. Posle mogu Kanarina i njegova koleginica da nastupe koliko im daju organizatori, ali uvod neka budu ova divna deca i sve tako dalje da ide njihova afirmacija i na skupovima onih koje nazivamo odraslima (ali niko im za to ne daje potvrdu). Živela naša deca, naša budućnost!!!!!!.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *