Svrljiške novine

FUDBALSKI PRAZNIK
Broj pregleda

Svrljiški veterani pobedili goste iz Brusa

Veterani fudbalskog kluba ”Svrljig” savladali su veterane ”Kopaonika” iz Brusa rezultatom 3:2. Utakmica je odigrana juče na stadionu FK ”Svrljig”.

fk-svrljig-veterani

Svrljiški veterani uspeli su da savladaju goste iz Brusa, ekipu ”Kopaonik”, u letnjem fudbalskom susretu koji veterani Svrljiga već tradicionalno organizuju.

Krajnji rezultat ”Svrljig” – ”Kopaonik” 3:2 (2:1).

Veterani najavljuju još revijalnih mečeva i dobar fudbal na domaćem, ali i na terenima širom južne Srbije.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Svaka čast veteranima!!!!!. Evo čitajući o njihovim prijateljskim utakmicama došao sam na ideju da se oni dignu na nivo Svrljiškog brenda, pa da se pozovu veterani iz slovenačkog bratskog mesta kraj Novog Mesta, pa da se igra na ovom lepom zelenom tepihu od trave, pa eto posle ima da se jede svrljiško jagnje, belmuž, sir i još štošta – a ne treba zaboraviti i one torte vaših sugradjanki koje i medalje za to dobijaju na takmičenjima poslastica. Tek kako bi bili srećni veterani da uzmu meru na jednoj takvoj medjunarodnoj utakmici,……… . Ostavljam vama dragi sugradjani da o svemu ovome razmislite i da vidimo kako će sve te projektne i druge potencijale Marko Mladenović i njegov tim za projekte da iskoristi u danima koji su pred nama.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *