Search
Close this search box.
SVRLJIG
Broj pregleda

Komunalci (ne)spremni za poplave!?

Podeli sa prijateljima:

Radnici Javnog komunalnog stambenog preduzeća ”Svrljig” jutros su pokušavali da spasu radnje i lokale u tržnom centru, preko puta Osnovne škole, kojima je pretilo plavljenje usled obilnijih padavina.

poplava

Kiša koja je neprestano padala jutros od 7 do 8,30 časpva pravila je velike probleme pešacima i vozačima u užem centru grada, ali i radnicima JKSP ”Svrljig” koji su prinudno otvarali propuste kako bi izbegli plavljenje objekata.

Radetova

Kiša je prestala da pada pa se samim tim i voda trenutno povukla sa kolovoza i trotoara.

po plava

Foto: Svrljiške novine

9 Responses

  1. liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!strasni! ne mozete da radite kao da ste bcva.valjada znate sta to znaci.zar hocete da budemo poplavljeni.sram vas bilo!

  2. Šta bi bilo da je kiša nastavila i dalje da pada istim intenzitetom,bila bi poplava.Šahte i odvodni kanali kišnice se uopšte nečiste redovno,već su zatvorereni od mulja i smeća.Važno je samo da JKSP redovno svakog jutra metu ulicu ispred opštine i poreske uprave da bi naši funkcioneri vidli kako uredno čiste grad.Pogledajte građani kakve su vaše ulice i ostale javne površine SRAMOTA.Zašta im služi vozilo METLAR koje su kupili od naših para da bi samo čistili Radetovu ulicu i da bi se slikali a znaju da nam naplaćuju cenu za utrošak vode po m3 i za uslugu izvoženja smeća po najvišoj tarifnoj ceni na nivou grada Niša.Za ovakvo stanje je lično odgovoran direktor JKSP jer nema autoriteta medju svojim radnicima,nestručan za poslove koje bi trebao da obavlja i organizuje rad službe.Zbog ovakvog stanja tražimo od odbornika da na sledećoj skupštini zatraže njegovu smenu.

  3. Kakvu vodu pijemo dobro smo i živi.Najveći broj bubrežnih bolesnika i onih koji idu na dijalizu na nivou nišavskog okruga su SVRLJIŽANI.Dokle više da nas trujete i da pijemo vodu iz azbesnih cevi.Od lokalne vlasti tražimo da stanu sa izgradnjom brčkališta na sc,,Pastirište ” i HITNO odpočnu sa zamenon cevi duž cele trase vodovoda od Manojlice do Svrljiga.
    Ukoliko to ne uradite tražimo da svi podnesete ostavke.

  4. E ,Vladice,svim vladajucim garniturama od2000 ite sam govorio o neophodnosti kompletne rekonstrukcije vodovoda,a cak sam po koji put bio i ismejavan zbog toga. To sam govorio i u svojoj neuspeloj predsednickoj kampanji.Ne zelim nikoga sada da kritikujem,vec napominjem da bi smo posle rekonstrukcije vodovoda od izvorista i iz Manojlice i Prekonoge ,a kasnije i u Svrljigu ,.imali vode za bacanje,odnosno niko ne bi mogao ni sekund ostati bez vode.A o zdravlju da i ne govorimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Obaveštenje

Dodela plastenika poljoprivrednicima iz Svrljiga

Saopštenje

MI SNAGA NARODA: Ogorčenje zbog izborne izdaje Adame Dragane Stanisavljević

Niš-Svrljig

MILETIĆ: Nova fabrika i zgrada terminala od velikog značaja za jugoistok Srbije!

FSRIS

KONFERENCIJA ZONE CENTAR: Nove lopte za FK Svrljig

Belmužijada 2024

U toku su prijave za učešće u sportskim igrama na 18. Belmužijadi

Nastavak...

FOTO INFO: Ponovo neko lomi mlada stabla…

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano