Search
Close this search box.
RASPORED
Broj pregleda

”Susreti sela” počinju 15. jula

Podeli sa prijateljima:

Na drugom sastanku Organizacionog odbora i predstvnika sela – učesnika, odlučeno je da ovogodišnja manifestacija ”Susreti sela” počnu 14. jula, priredbom u Prekonogi.

Susreti-2014

Najbolje tačke ovogodišnjih “Susreta sela” biće prikazane i na “Belmužijadi” u avgustu.

Organizator “Susreta sela“ je Centar za turizam, kulturu i sport, a pokrovitelj Opština Svrljig.

RASPORED

15.07.2014./ Prekonoga – Plužina

16.07.2014./ Niševac – Crnoljevica

17.07.2014./ Plužina – Beloinje

21.07.2014./ Grbavče/Lalinac – Niševac

22.07.2014./ Beloinje – Grbavče

24.07.2014./ Crnoljevica/Manojlica – Prekonoga

4 Komentara

  1. Poštovani organizatori “Susreta sela”,
    jako je lepo videti ovako kršne momke kako se takmiče medju sobom u nadvlačenju konopca. Medjutim, po meni bi bilo mnogo efektnije kada bi se sa drugih strana – čitajte iz bratske opštine u Sloveniji, ali i iz partnerskih opština u Nemačkoj i Italiji, kao i iz bugarske opštine Lom – u svrljiška sela sakupili takvi kršni momci i lepotice pastirice kakve su iz naših sela, pa krenuli da se nadmeću. Hajdemo u tom pravcu da razmišljamo ove godine, a da to doživimo sledeće. Pitam se što ne bi Slovenci i Italijani bili u delu sudjenja angažovani pa da nema niko od domaćih da se buni. Napravite svoje Igre sela bez granice, medjunarodnog karaktera, pa da se čuje nadaleko za naš Svrljig!!!!!!.

    1. Miroslave… svaka cast na entuzijazmu. Nadam se da tvoje komentare cita neko ko je zaduzen za organizaciju ovih manifestacija. Svakog puta kad otvorim svrljiginfo ocekujem da procitam neki tvoj komentar ili predlog… Najiskrenije bi mi bilo zao da se ne razocaras ( pretpostavljam da nikakvog povratnog odgovora nisi do sada dobio na svoje predloge i ideje ) i prestanes da ostavljas komentare…a zanimljivi su. 🙂

      1. Dragi moj Komšija-a-ja, zahvaljujem se na čestitanju na entuzijazmu. Nemojte da brinete za mene, ja sam u oblasti medjunarodnih donatora od 2002. godine, a ovo što sada radim zasnovano je na mojim poslednjim iskustvima u projektnom povezivanju pet nevladinih organizacija, pet opštinskih uprava i njihovih turističkih organizacija, domova kulture i sportskih centara u cilju realizacije Festivala bakinih kolača. Kada sam uspeo da povežem NVO iz Užica, Bačke Palanke, Pirota, Novog Pazara i Lebana, u Asocijaciju “Glas žene”, istrajnim radom dve godine, ovo oko pokretanja Svrljiga ka donatorskim sredstvima vidim kao novi izazov. Ne treba Komšija -a-ja da vam bude žao mene, već sam ja vama zahvalan što ste potvrdili moju tezu da u Svrljigu ima dobrih ljudi. Čitajući komentare video sam da ima aktivnih gradjana, pa izmedju ostalih i Vas sam prepoznao kao takvog, ali pozivam na okupljanje i pomoć svojoj zajednici kroz projekte.

  2. Nisam ni sumnjao u vasu strucnost i iskustvo. Za ovakve ideje imate moju a siguran sam i podrsku svih gradjana Svrljiga.
    Moja jedina nedoumica a ujedno i pitanje je… Da li imate kontakt sa lokalnom samoupravom ?
    Siguran sam da bi nova predsednica opstine imala pozitivno misljenje o vasim predlozima i idejama.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano