Search
Close this search box.
NA PRAGU SRPSKE LIGE ISTOK
Broj pregleda

FK ”Svrljig” definitivno u baražu za ”Srpsku ligu Istok”

Podeli sa prijateljima:

Drugo mesto na tabeli ”Niške zone” zauzela je ipak ekipa “Svrljiga“, dok će “Dinamo“ sezonu završiti na trećem mestu na tabeli.

FK-SVRLJIG-SRPSKA-LIGA

Vranjanci su posle administrativnog propusta u 27. kolu u duelu sa “Vlasinom“ kada je Nikolić igrao sa parnim kartonima napravili još jedan takav propust.

Naime, fudbaler “Dinama“ Petar Veličković je sa parnim žutim kartonima igrao u 28. kolu protiv “Budućnosti“ u Vranju, i na gostovanju “Bukoviku“ u Ražnju u 29. kolu. S obzirom da je igrao za “Dinamo“ u 28. kolu, Veličković nije imao pravo nastupa u sledećem, 29. kolu. Veličković je prema informacijama iz kancelarije FS RIS igrao na obe utakmice.

FK “Svrljig“ će, nakon registracije utakmice 29. kola sa ekpom Budućnosti svoj bodovni saldo uvećati na 58, ali i bez te utakmice Svrljig se sa sadašnjih 56 osvojenih bodova našao ispred velikog rivala iz Vranja.

Inače, u sredu bi ipak trebao da bude obavljen žreb za baraž za plasman u “Srpsku ligu Istok“ u kome će učestvovati “Ozren“ kao drugoplasirana ekipa “Pomoravsko – Timočke zone“ i ekipa koja će po okončanju disciplinskih postupaka zauzeti drugo mesto na tabeli “Niške zone“.

2 Komentara

  1. Polako s radovanjem i Ozren se bori da udje u visi rang takmicenja.Prvo nek skoce pa nek kazu hop.Iskreno fudbaleri ne zasluzuju da udju u ligu iznad ove patos lige.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano