Search
Close this search box.
PRVI ROĐENDAN
Broj pregleda

Godišnjica KK ”Svrljig”

Podeli sa prijateljima:

Devojčice i dečaci, članovi košarkaškog kluba ”Svrljig”, rukovodstvo i gosti proslavili su danas prvi godišnjicu rada i postojana Kluba, odnosno prvi rođendan. KK-SVRLJIG Mnogobrojni gosti, igrači – devojčice i dečaci, uprava kluba, opštinsko rukovodstvo, sponzori i ljubitelji košarke proslavili su godišnjicu rada košarkaškog kluba ”Svrljig”. Za ovu priliku priređen je koktel a rukovodstvo kluba i svrljiška dečica presekli su rođendansku tortu. torta Inače, za godinu dana mukotrpnih napora i treninga KK ”Svrljig” može da se pohvali mnogobrojnim uspesima. Dečaci rođeni 2004. godine trećeplasirana su ekipa u regionu Srbije, devojčice se narednog vikenda bore za prvo mesto u ligi. Trener

Zadovoljan sam radom sa decom. Za sada imamo više od 150 dečaka i devojčica u klubu, a od septembra pripremamo još dve selekcije koje će se takmičiti u ligi, kaže Igor Radivojević, trener košarkaša.

U okviru Kluba, radi i Mini basket škola sa dve grupe i tridesetak devojčica predškolskog uzrasta. Prvi rođendan klubu su čestitali i narodni poslanik Milija Miletić, predsednik opštine Svrljig Jelena Trifunović i njen pomoćnik Marko Mladenović. Mladenovic

Opština je prepoznala kvalitetan rad sa decom s druge strane deca su prepoznala posvećenost i profesionalnost u radu i zato imamo danas klub koji postoji godinu dana i okuplja najveći broj dece. Lokalna samouprava nastojaće u narednom periodu da deci koja treniraju u balon sali obezbedi svlačionice i dodatno grejanje, istakao je Mladenović.

Da opština Svrljig ulaže sve u budućnost dece i sporta potvrdio je narodni poslanik Milija Miletić.

Ovaj klub mora biti primer za sve ostale klubove u našoj opštini. Od mene možete očekivati maksimalnu podršku na svim nivoima, lokalno, regionalno i na nivou Republike, rekao je Miletić i dodao da je primaran cilj da sva deca izrastu u dobre sportiste, ali prvenstveno dobre ljude.

rodjendan

Na kraju, poruka sa prvog rođendana svrljiškog košarkaško kluba bila je ”u zdravom telu, zdrav duh”.

3 Komentara

  1. Cestitke Igoru na izdrzljivosti a lokalnoj samoupravi na svesrdnoj pomoci. Nastavite tako vi ste najbolji i najbrojniji klub. Neka se i drugi ugledaju na vas.
    Srecan rodjendan.

  2. Sretan rodjendan !!!!!!. Neka vam svaka sledeća godina bude berićetnija, a da svi uzrastete do zlatnih dečaka i devojčica, kakva je bila košarka u SFRJ.
    Predlažem zameniku predsednice opštine g-dinu Marku da kao verzirano lice za projekte predloži bratskoj slovenačkoj opštini da sa svojim dečacima i devojčicama gostuje u Svljigu i da se igra košarka medjunarodnog ranga, ali gde će naša deca biti u centru pažnje. Mogli bi se povezati sa nemcima i italijanima i po toj osnovi, pa g-dine Marko evo još projektnih osnova iz ovoga što sada radite kao projektne aktivnosti ZZ “Svrljižanka”. U svakoj oblasti treba koristiti projekte sa EU.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano