UDRUŽENJE ''GORSKA VILA''

Uskršnja izložba narodnih rukotvorina

Ukupan broj pregleda:

Povodom Uskršnjih praznika Udruženje za očuvanje i negovanje tradicije “Gorska Vila“ priredilo je višednevnu izložbu narodnih rukotvorina u prosotrijama Eko-Agro centra u Svrljigu.

Gorska-Vila

Etno postavka narodnih nošnji, ručnih radova, te farbanih Uskršnjih jaja i dekoracija bila je prezentovana za vreme Uskršnjih praznika u prostorijama Eko-Agro centra, u ulici Hadžićevoj u Svrljigu, gde su izložene rukotvorine predstavnica ovog Udruženja.izlozba-gorska-vila

Izložbu u etno stilu sa posebnim osvrtom na očuvanje tradicionalne narodne nošnje i narodnih rukotvorina svrljiškog kraja, sa akcentom na Uskršnje običaje, posetili su mnogi gosti iz susednih opština i turisti.

1 Komentar

  • „Izložbu u etno stilu sa posebnim osvrtom na očuvanje tradicionalne narodne nošnje i narodnih rukotvorina svrljiškog kraja, sa akcentom na Uskršnje običaje, posetili su mnogi gosti iz susednih opština i turisti..“
    @
    znaci zato je bila onolika guzva po gradu oko uskrsa. ja iskreno misleo guzva zbog penzija i decijih dodataka kad ono bili turisti… svaka cast !!!

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *