Search
Close this search box.
PIJAN NASRNUO NA LEKARE
Broj pregleda

Novi incident u Domu zdravlja?

Podeli sa prijateljima:

Nezvanično saznajemo da se novi incident u svrljiškom Domu zdravlja dogodio danas oko 15 časova, kada je pijani pacijent nasrnuo na medicinsko osoblje, vređao i zastrašivao ostale pacijente.

Dom-Zdravlja

Po nezvaničnim informacijama saznali smo da je pacijent dovezen u Dom zdravlja nakon što je pijan pao na sred centra u Svrljigu.

Njega su lekari svrljiškog Doma zdravlja hospitalizovali i ukazali mu prvu pomoć, ali je on, po rečima očevidaca, kada se malo otreznio počeo da viče i napada medicinsko osoblje.

dz--du

Kada su shvatili da ne mogu da ga smire, Dežurni lekari odmah su u pomoć pozvali policiju, koja je kroz nekoliko minuta intervenisala i pijanog pacijenta privela.

Posle šamaranja lekara, ovo je drugi incident u ovoj godini u svrljiškom Domu zdravlja ”Dr Ljubinko Đorđević”.

4 Komentara

  1. U komentarima vezanim za prethodno pisanje o incidentima u Domu zdravlja su bili uglavnom negativni komentari koji su, blago rečeno, pozivali na linčovanje zaposlenih u svrljiškom Domu zdravlja.
    Ovo je još jedan u nizu slučajeva koji potvrđuje da se ljudi koji tamo rade MORAJU zaštiti, da se ovakvi incidenti ne bi dešavali ubuduće.
    Ili da čekamo dok ne padne krv, ili se desi nešto još strašnije ?!

  2. S obzirom da u domu zdravlja imamo 10 cistacica normalno je i da imamo 10 u obezbedjenju.1500 radna mesta moraju da se otvore pa od negde mora i da se pocne.Ko da je VMA u Svrljigu!?

  3. cisto me zanima da li ce taj pijanica da odgovara. nemam pojma o kome je rec ali znam da nije ni prvi ni poslednji. nekoloko njih pijanih su prosle godine unistavali igracke u parku… nakon toga je jedan, takodje pijan, unistavao korpe i drvece u v.abanca i hadzicevoj…onda je opet neko pijan polupao i ostetio portale na nekoliko lokala u hadzicevoj. prosto se stice utisak da se takvim ljudima u svrljigu oprasta bahatost jer su PIJANI… nisam cuo niti procitao da je bilo ko zbog ovoga odgovarao.

  4. HITNO UVESTI OBEZBEDJENJE JER U DOMU ZDRAVLJA DOLAZE I KRIMINALCI, PIJANI, DROGIRANI, PSIHICKI BOLESNICI,ITD. TREBA ZASTITI NAJŠKOLOVANIJE LJUDE U GRADU DA RADE MOZDA I NAJVAŽNIJI POSAO, A TO JE DA LEČE LJUDE I SPAŠAVAJU ŽIVOTE!!!!!!!!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano