Search
Close this search box.
PROMO
Broj pregleda

Auto centar Timok: Nalepnica na licu mesta, bez odlaska u MUP

Podeli sa prijateljima:

Auto centar Timok, vaša nova destinacija za tehnički pregled i sve usluge vezane za vaše vozilo, ponosno najavljuje dve važne novine koje će olakšati život vozačima u Svrljigu i okolini.

autotimok1

Nalepnice za registraciju vozila sada dostupne u Auto centru Timok

Auto centar Timok omogućava izdavanje nalepnica za registraciju vozila. To znači da više ne morate da odlazite u Policijsku stanicu kako biste dobili svoje nalepnice nakon obavljenog tehničkog pregleda i registracije vozila. Naša stručna ekipa će vam brzo i efikasno izdati sve potrebne nalepnice, čime štedite vreme i trud.

Šalter banke na licu mesta

Pored toga, Auto centar Timok nudi i uslugu šaltera banke na licu mesta. To znači da možete obaviti sve finansijske transakcije vezane za vaše vozilo u našim prostorijama. Bez obzira da li je u pitanju plaćanje registracije, poreza ili osiguranja, naša banka će vam pružiti sve potrebne usluge kako biste brzo i jednostavno obavili sve transakcije.

Auto centar Timok se nalazi u Svrljigu, tačnije u ulici Riste Vujoševića 15/a. Naš objekat je najsavremenije opremljen, pružajući vam pouzdan tehnički pregled vozila, registraciju vozila, prenos vlasništva i osiguranje – sve na jednom mestu.

autotimok3

Radno vreme našeg tehničkog pregleda je od 8 do 16 časova, od ponedeljka do petka, dok subotom i nedeljom ne radimo. Za sve dodatne informacije i pitanja, slobodno nas kontaktirajte na telefon 018/321-02-01.

Takođe, želimo da vam ponudimo dodatnu pogodnost – naša samouslužna perionica je dostupna 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Vaše vozilo će uvek blistati i biti spremno za putovanje uz našu perionicu.

Auto centar Timok je vaš partner za sve što je vezano za vaše vozilo. Posetite nas danas i iskusite brzu, pouzdanu i efikasnu uslugu. Vaše zadovoljstvo je naša najviša prioriteta.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano