Svrljiške novine

ZA INVESTICIJE I RADNA MESTA
Broj pregleda

Svrljig četvrti u Srbiji po procentu glasova za SNS

Opština Svrljig četvrta je opštine u kojoj su Naprednjaci ubedljivo pobedili, rekao je danas u političkoj emisiji na lokalnoj radio stanici predsednik USS i aktuelni predsednik opštine Milija Miletić.

Miletic-Milija

S obzirom da je 66,5 odsto, četvrti najbolji rezultat u Srbiji koji je osvojila koalicija oko Ujedinjene seljačke stranke i Srpske napredne stranke, narodni poslanik i predsednik USS ističe da će se obećani radovi u mandatu od 4 godine i realizovati.

U kampanji smo govorili da ćemo imati najbolji rezultat i ostvarili smo taj cilj, četvrti smo u Srbiji što je izvrstan rezultat. To što nismo uspeli da osvojio 80 odsto glasova ne znači da neće biti ispunjeno ono što je obećano u kampanji, kazao je Miletić.

Najbolje rezultate u svrljiškoj opštini postigla su sela Burdimo 85%, Lukovo 84% i Plužina 83,5%, dok je podrška u samom Svrljigu bila 62%.

U Srbiji najbolji rezlutat zabeležila je varoš Koceljeva 71,10%, slede Ćuprija, Velika Plana i Svrljig.

Miletić ističe da će se najpre prionuti na izgradnju vodovodne mreže i rešavanju vodosnabdevanja, a uporedo će se raditi na otvaranju novih radnih mesta i privlačenju investitora, naravno uz pomoć Vlade Republike Srbije na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem.

Budući narodni poslanik Milija Miletić iskoristio je priliku da se zahvali svim Svrljižanima koji su glasali za broj jedan i dali podršku za napredniji Svrljig.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

3 Komentara

  • Pokazi sad sta znas…

    • ja ipak mislim da je za svrljig najbolje da pobedi DS,oni bi sve bolje i vise uradili,kao i svuda po drzavi

  • Dijana i Igor najbolji tandem!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *