Search
Close this search box.
UVEK SA SVOJIM NARODOM
Broj pregleda

Budući narodni poslanik obilazi sva sela

Podeli sa prijateljima:

Aktuelni predsenik opštine Svrljig i budući narodni poslanik u Skupštini Srbije, Milija Miletić, danas je obišao većinu svrljiških sela i zahvalio se žiteljima na podršci koja mu je pružena na vanrednim parlamentarnim izborima.

Gusevac

Naime, Srpska napredna stranka, na čijoj je poslaničkoj listi Miletić na 97.  mestu, na području Svrljiga osvojila je 66,5 odsto glasova i opšta je ocena da su glasovi dobijeni  zahvaljujući angažovanju i činjenici da je Miletić na ovoj listi.

Ponikao sam u ovom narodu i ostajem uz narod, bez obzira što sa mesta predsednika opštine odlazim na funkciju narodnog poslanika. Moj prelazak na novu dužnost ne znači otuđenje iz ove sredine. Naprotiv, nastavićemo istim tempom da zajedničkim naporima rešavamo probleme ovog podneblja od infratsrukturnih potreba do jačanja privrede u cilju zapošljavanja, poljoprivrede i razvoja sela da bi zadržali mlade na selu i da iskoristimo šansu koja nam se pruža u turizmu, istakao je Miletić.

Miletić istiće da će sa funkcije poslanika moći još više da pomogne da se ovo područje više i bolje sagleda u razvojnim  finasijskim planovima Republike Srbije.

Samtram da na ovaj način mogu najbolje da se odužim svima koji su glasali za mene ali zahvalan sam i onima koji nisu glasali jer sam ubeđen da će shvatiti koja je  prava strana i na sledećim, možda lokalnim izborima, pridružiti nam se, rekao je predsednik Miletić pri obilasku sela.

Žitelji Drajinca, Niševca, Plužine, Grbavča, Prekonoge, Izvora, Burdima, Okolišta, Guševca i Manojlice dočekivali su predsednika dobrodošlicom, po negde i po starom srpskom običaju uz so i hleb i čestitali mu izbor za narodnog poslanika.

Sa žiteljima sela predsednik je razgovarao o njihovim potrebama i rešavanju infrastrukturnih problema.

Primera radi, u Niševcu je pokrenuto pitanjer zagađivanja  Svrljiškog Timoka. Odmah posle razgovora sa meštanima predsednik je izdao nalog nadležnim službama da se hitno  provere sve okolnosti oko ovog problema, iznađe rešenje i o tome budu obavešteni žitelji Niševca. U većini sela kao problem isticano je stanje puteva i predlagana gradnja novih pravaca radi povezivanmja sa susednim opštinema. Praktično predsednik je svoju trenutnu funkciju uvećao preuzimanjem istih obaveza ali sa više distance potvrdjujući činjenicu da ostaje u službi naroda iz kojeg je ponikao i koji ga podržava i glasa za njega.

2 Komentara

  1. da li to ide za platu od 25 hiljada dinara mesecno ili je veca plata poslanika od plate predsednika opstine sramota koliko firmi radi u toj opstini
    ?

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano