Svrljiške novine

ZA 4,02 MILIONA DINARA
Broj pregleda

Prodat tekstilni kombinat

Deo pokretne i nepokretne imovine Industrije tekstilne konfekcije “Svrljig” prodat je na javnom nadmetanju. Kupac je Zoran Mitković, a ITK-a je kupio po početnoj ceni od 4,02 miliona dinara.

ITK-SVRLJIG

Prodat je objekat stečajnog dužnika ITK “Svrljig” koji obuhvata zgradu tekstilne industrije i nekadašnji restoran, površine 1.890 kvadrata, sa pratećom opremom.

ITK-malaž

Prodaja hotela “Kalafat” u centru Svrljiga, iz sastava istog preduzeća ITKS-a, proglašena je neuspelom.

Kupovina ITKS-a može značiti kao novi početak u obnovi Svrljiga, nova ulaganja, pokretanje pogona fabrike i nova radna mesta.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

6 Komentara

  • Aha oce oce.

  • Neka neko kupi plac i sagradi ovakve zgrade za 4,02 miliona. Teško.

  • moze da sadi vutru u hale

  • ee,kuda ide ovaj svet,mukom se gradilo,lakocom prodalo,mnogo znoja prolilo da bude najlepse,a sada,,, tesko je bilo sta reci,i suvise bolno za bilo kakav komentar,jedina je uteha ta,da se dobiju radna mesta,da plate bar ne budu smesne kao cena ovakvog ,nekada, najlepseg objekta

  • Poštovani Svrljižani, šta se promenilo od dana prodaje ovog objakta????. Ima li pomaka ka novim radnim mestima u tom objektu ????.

  • ODUSTALI TAPETARI U TEKSTILNOM KOMBINATU!Beogradska privatna firma ” MZ EUROHOME” iz Beograda, čiji je vlasnik Zoran Mitković, je odustala od daljnjeg ulaganja u proizvodni pogon na lokaciji bivšeg Tekstilnog Kombinata u Svrljigu,zbog nerešenog imovinsko-pravnog spora ,tako da pored Italijanske firme “Italia Living” koja je trebala da počne sa radom u Progresu,ovo je drugi investitor drvne insustrije koji se povuko iz ovog mesta.Nadamo se da će ipak naša opštinska vlast naći neku mogućnost i dovesti bar jednog investitora i uposliti bar nekoliko ljudi,,ali nažalost za sada su vrlo , vrlo slabe šanse da se to i dogodi..

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *