Search
Close this search box.
DEMOKRATSKA STRANKA
Broj pregleda

Šutanovac održao tribinu u Svrljigu

Podeli sa prijateljima:

’’Bez obzira što je danas teško biti demokrata u Srbiji postoje judi koji su svesni da je važno biti demokrata i to je nešto što pokreće i vas i mene’’, rekao je danas Dragan Šutanovac okupljenim svrljiškim demokratama u sali SO Svrljig.

Sutanovac-03

Kandidat za narodnog poslanika na listi DS-a ”Sa Demokratskom strankom za demokratsku Srbiju”, Dragan Šutanovac, obišao je danas svrljiško selo Crnoljevicu i održao tribinu u prepunoj sali Skupštine opštine Svrljig.

DS-SutanovacGlavne teme tribine bile su program koji nudi DS i obrazloženje zašto 16. marta treba podržati listu ”Sa Demokratskom strankom za demokratsku Srbiju”.

Bio sam vlast, bio sam i opozicija. Modernizovao sam Vojsku Srbije, promenio i reformisao mnogo toga. Spreman sam do budem opozicija ponovo, a takođe spreman sam da opet stanem u poziciju vlasti kako bi menjali naše društvo. – istakao je Šutanovac.

Sutanovac-01

Mi moramo da pokucamo ljudima na vrata i da objasnim da mi nismo Boris Tadić, nego da smo mi stranka koja je promenila generaciju političara i koja ima unutrašnju energiju da menja i Srbiji i sebe. – zaključio je Šutanovac.

Prisutne članove i simpatizere DS-a pozdravio je i predsednik OO DS Svrljig Dejan Miletić.

4 Komentara

  1. Sala kulturnog centra im je bila velika ko Hrvatskoj profuknjaci Arena pa su veliki miting odrzali u opstini gde jedva stane 40-ak ljudi.Verovatno se Sutko izvinio svima koji nisu dosli a hteli su da udju da cuju najmudriju glavu iz DS-a:)!Smesni ste i dosadni i to su gradjani i drzavljani Srbije shvatili!

    1. Naslusao sam se ja raznih gluposti od zutaca koji su upropastili drzavu pa zato ce sad da prodju ko radikali.Kako su radili tako ce i proci.Cenzus je za njih misaona imenica i nesto nedodirljivo.Demokratska stranka je davljenik koji se hvata za slamku ali uzalud im trud

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano

Tradicija i zajedništvo