Search
Close this search box.
KONAČNO
Broj pregleda

Da Svrljig dobije Gerontološki centar

Podeli sa prijateljima:

Stana Božović, državni sekretar u Ministarstvu rada, zapošljavanja i socijalne politike, obišla je danas prihvatilište Crvenog krsta Svrljig i Izborni štab SNS i USS u Svrljigu.

Milija Miletic

Povodom 20. februara, Međunarodnog dana socijalne pravde, Stana Božović, državni sekretar u Ministarstvu rada, zapošljavanja i socijalne politike, sa svojim saradnicima, obišla je prihvatilište Crvenog krsta, ali i  Izborni štab SNS i USS u Svrljigu.

Rukovodstvo opštine Svrljig upoznalo me je sa planom izgradnje Gerontološkog centra. Posle svega što sam videla i u šta su me uverili stekli su se svi uslovi da u novoj Vladi Gerontološki centar se formira kao institucija u sistemu mreža ustanova socijalne zaštite Ministarstva rada, istakla je Božovićeva i dodala da će u tome Svrljig dobiti pomoć od Vlade Srbije.

Predsednik opštine Svrljig i Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić kaže da će posle 16. marta Svrljig dobiti mogućnost da oformi Geronto-centar.

Gerontološki centar je zaista neophodan našoj opštini i u narednom periodu završićemo posao koji je započet 2011. godine. – kaže Miletić.

Sastanku sa državnim sekretarom prisustvovali su i predstavnici Centra za socijalni rad i Crvenog krsta Svrljig, kao i politički predstavnici Srpske napredne stranke OO Svrljig i Ujedinjene seljačke stranke.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano