Search
Close this search box.
BIBLIJA I BLAGODARNICA
Broj pregleda

Pokloni učesnicima u plivanju za Časni krst

Podeli sa prijateljima:

U ponedeljak 27. januara 2014. godine u kancelariji predsednika opštine Svrljig zajedno sa svrljiškim Jerejom boravili su učesnici takmičenja u plivanju za Bogojavljanski Časni krst, kojima su podeljene nagrade i blagodarnice.

Nagradjeni-plivači

Kraj vrećaste brane na Timoku, 19. januara, za Bogojavljenski krst takmičili su se i plivali trinaestogodišnji Dušan Aranđelović (Svrljig), Ivan Dokić (Niš), Nebojša Zdravković (Niševac), Milan Milutinović (Svrljig), Bojan Videnović (Niševac), Nenad Mihajlović (Niševac), Ivan Tasić (Svrljig) i Stefan Radenković (Medveđa) – ovogodišnji pobednik takmičenja.

Predsednik-opstine-i-pobednik-plivanja

Povodom toga, hrabre plivače i učesnike u organizaciji primili su predsednik opštine Milija Miletić i predsednica SO Svrljig Jelena Trifunović i uručili nagrade i Blagodarnice.

Narednih godina trudićemo se da Bogojavljanje obeležavamo ponosniji i sa što više takmičara i posetioca, lokalna samouprava će svakako pomoći u tome. –  istakao je Miletić.

Svakom plivaču uručeno je Sveto pismo – Biblija i Blagodarnica Opštine Svrljig.

Blagodarnice su uručene i predsedniku organizacionog odbora Slobodanu Rašiću, učesnicima u organizaciji Draganu Saviću i Draganu Obradoviću, doktoru Daliboru Jevtiću, članu Crkvenog odbora Dejanu Jovanoviću, i za ogroman doprinos u održavanju plivanja direktoru JKSP ”Svrljig” Igoru Davidoviću.

Opstina

Svrljiški sveštenik Strahinja Eraković čestitao je pobedniku i svim učesnicima u plivanju, te iskoristio priliku da zahvali svima na uloženom trudu za organizovanje ove manifestacije.

 

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano