Search
Close this search box.
ZIMSKA SLUŽBA - SNEG 2:0
Broj pregleda

JKSP „Svrljig“ spremno dočekao zimu

Podeli sa prijateljima:

Sve ulice u opštini i putevi prema svrljiškim selima očišćeni su i prohodni za saobraćaj.

Milija-Miletic---sneg

Predsednik opštine Svrljig Milija Miletić i direktor JKSP ‘’Svrljig’’ Igor Davidović obišli su danas sela opštine Svrljig kako bi se uverili u prohodnost puteva i kvalitet radova na održavanju saobraćajnica, za koje je zadužen svrljiški komunalac.

Igor-Davidovic-Milija-Miletic-Sneg

Čišćenje je otežano zbog razuđenosti opštine, ali 39 seoska naselja uredno se čiste već drugi dan, zaključeno je prilikom obilaska terena.

Svi putevi su prohodni i zadovoljan sam radom JKSP ‘’Svrljig’’. – istakao je Miletić.

On je pozvao sve Savete MZ da se maksimalno uključe u čišćenju snega kako bi putevi na našoj teritoriji bili prohodni.

Obilazak

Dao sam nalog da se očiste svi prilazni putevi do svrljiških sela, sada sledi čišćenje seoskih ulica i sokaka, odnosno gde go može proći radna mašina. – kazao je Miletić.

Ekipe JKSP ‘’Svrljig’’ juče su aktivno čistile prilazne puteve od Svrljiga prema Drajincu, Prekonogi, Izvor selu, Tijovcu, Burdimu, Guševcu, Vlahovu, Manojlici, Beloinju, Ribaru, Đurincu, Merdželatu, Niševcu, Plužini, Davidovcu, Radmirovcu, Galibabincu, Pirkovcu, Labukovu, Gojmanovcu, Kopajkošari, Lalincu, Grbavču i Gramadi.

JKSP-Kamion

Danas su očićeni pravci prema Željevu, Trojici i Izvoru.

Predsednik opštine ističe da svi putevi koji vode do sela na teritoriji opštine moraju biti prohodni.

Direktor JKSP ‘’Svrljig’’ Igor Davidović ističe da je ovo preduzeće sneg dočekalo punom mehanizacijom i dosta opremljenije nego lane.

Igor-Davidovic

Bez obzira na razuđenost opštine i veliki broj kilometara juče, u prvom naletu snega, očistili smo 90% teritorije u opštini. Zadovoljan sam radom angažovanih radnika, a konačnu ocenu će dati građani opštini Svrljig. – ističe Davidović.

Kamion

Ukoliko bude bilo potrebe uvešće se i stalna dežurstva u Javnim ustanovama – JKSP ‘’Svrljig’’ i Direkciji za izgradnju Svrljiga.

9 Komentara

  1. Joj sto ste slatki na ovim fotkama,samo vam hvale skije…..samo da vas kazem da u nasoj opstini postoje jos sela….mozda sre zaboravili?

    1. gago68 vidi se da si nepismena i onda cuti ne kaze se hvale vam skije nego fale vam nauci se da pises pa onda pricaj nesto,a i mogla bi i ti nekad da se ukljucis u ciscenju a ne samo da sedis pored kompa ili laptopa i da samo pricas kako nije cisceno nista,izadji malo napolje sa lopatu u ruke pa onda pricaj nesto

  2. “Ekipe JKSP ‘’Svrljig’’ juče su aktivno čistile prilazne puteve od Svrljiga prema Drajincu, Prekonogi, Izvor selu, Tijovcu, Burdimu, Guševcu, Vlahovu, Manojlici, Beloinju, Ribaru, Đurincu, Merdželatu, Niševcu, Plužini, Davidovcu, Radmirovcu, Galibabincu, Pirkovcu, Labukovu, Gojmanovcu, Kopajkošari, Lalincu, Grbavču i Gramadi”
    Zna li neko da u Svrljiskoj opstini postoji selo V a r o s..Mecji do… i da do tih sela posoji put??!!

  3. Sramota bre , izadjite na teren pa se uverite lako je odatle da se kaze da je sve ocisceno….postoje u nasoj opstini jos sela ne samo ova bliza…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano