FOTO INFO

Gramada kod Svrljiga (FOTO)

Broj pregleda

Osvećena česma, davno drumska kafana i stajalište za sve putnike Srbije koji prolaze ovim krajem pretvorilo se u deponiju.

Smece-GramadaBez obzira što sa česme ističe zdrava, pitka i hladna voda, oni koji staju da se okrepe i odmore zaista nemaju milosti prema ovoj drumskoj lepotici, smeštenoj između Svrljiga i sela Vrelo sa druge strane prema Nišu.

Evo i zašto…

Gramada-2 Da slika bude još gora, ako nešto može biti gore od ovoga što se vidi, potrudili su da je ”naslikaju” oni koji posećuju javni toalet.. Preporučujemo da oni sa slabim stomakom ne gledaju ovu sliku..

wcI pored ovolikog smeća i svega, neko se našao ”zaista pametan” i zapalio reklamu lokalnog motela..

zapaljen

Nadamo se da će posle naše objave nadležni za održavanje čistoće reagovati i isprazniti pune kante, a posetioci promeniti svoje navike i čuvati prirodu oko nas.

Cesma Gramada kod Svrljiga.

Pročitajte i

4 Komentari

  • Uzas,ovo je narode nasa SRBIJA.Probutovala sam pola Evrope Ko je bio u Svajcarsku i drugde ovo sigurno nije video.ko ce nas u EU prvo im treba 5 god.da nas ociste od djubre……ha ha ha

  • smenite bre onog igora davidovica,treba ovo da ocisti,a ne nakon pisanja novina oni ociste

  • Opstina Svrljig da opremi – ocisti objekat bivse kafane i u njemu da u zasedi budu dva komunalna policajca pa kog uhvate da baca da mu daju uslov da ocisti svo smece oko cesme ili kazna bice cisto oko cesme samo udrite po novcanik.

  • Ovo je strasno. Proputovala sam pola Evrope i NIGDE visam videla ovoliki nemar. Nasi ludi su nevaspitani, prosti, neuki. Umesto da od Svrljiga naprave prelep gradic, njih samo zanima da vode abrove i tracare. JADNO.

Komentar

Your email address will not be published.