DA BUDE USPEŠNIJA I BOLJA

Srećna Nova godina

Broj pregleda

Svrljiške novine svima žele srećnu i uspešnu novu 2014. godinu.

cestitkaa

Trudili smo se da Vas u ovoj 2013. godini na najbolji način informišemo o događajima i dešavanjima iz opštine Svrljig. Kroz zanimljive i tačne vesti, informacije, fotografije, kao i video zapise pokušali smo da vam na najslikovitiji način prikažemo današnjicu Svrljiga. Nadamo se da smo u tome uspeli.

Iskreno se nadamo da će Nova 2014. godina u koju smo danas zakoraćali biti bolja i uspešnija. Svi čitaoci Svrljiških novina, u ovoj godini svakako mogu očekivati štampano izdanje Svrljiških novina, za koje smo dobili dozvolu za izdavanje.

Želimo vam da budete srećniji i zadovoljniji i da uspete da ostvarite bar jedan deo svojih snova, a mi ćemo se truditi da u Novoj godini opravdamo poverenje koje ste nam ukazali.

Hvala vam što ste bili uz nas, što ste nam ukazali poverenje i što nas podržavate u našim idejama.

U novoj 2014. godini sve posetioce sajta Svrljiških novina očekuju brojne novine.

Srećna Nova godina!

Pročitajte i

Novogodišnji ukrasi, foto: Svrljiške novine

Krenulo novogodišnje ukrašavanje centra grada

Proteklih dana krenulo je novogodišnje ukrašavanje centra Svrljiga.  Postavljeni su prošlogodišnji ukrasi, a nabavljeni su i neki novi. Novogodišnja jelka ove godine postavljena je ispred

Srećna pravoslavna Nova godina

Danas obeležavamo pravoslavnu Novu godinu po Gregorijanskom kalendaru. Ovaj dan obeležava se pored Srbije i Crne Gore i u BiH, Republici Srpskoj, Makedoniji i pravoslavnim

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *