Search
Close this search box.
STIPENDIJA 6500 DINARA
Broj pregleda

Potpisani ugovori sa studentima

Podeli sa prijateljima:

Studenti završnih godina studija, koji ispunjavaju uslove koje je propisala SO Svrljig, danas su u sali Skupštine opštine Svrljig potpisali su ugovore o stipendiranju u narednoj godini.

Studenti-Svrljig

U 2014. godini stipendije će dobiti 21 student sa teritorije opštine Svrljig, koji isupnjava uslove propisane od strane Skupštine opštine Svrljig. Stipendije će iznositi 6500 dinara.

Uspešnu školsku 2014. godinu studentima su poželeli predsednik opštine Milija Miletić, većnik Iva Antić i predsednik komisije za dodelu stipendija Dobrivoje Stojanović.

Želim da završite fakultete a mi ćemo se truditi da vam obezbedimo posao. Svi zajedno ćemo učiniti da opština Svrljig bude lepše i bolje mesto za život – istakao je Miletić.

Čestitajući studentima Iva Antić je naglasila da opština teži da osujeti odliv mladih mozgova iz Svrljiga otvaranjem novih radnih mesta i programa stručne prakse. Ona je svojim vršnjacima poželela uspešnu novu 2014. godinu.

 

2 Komentara

  1. koji su uslovi konkursa bili?
    da li imaju studetni koji su vec dobijali stipendije na zavrsnim akademskim stuidijama, da dobijaju stipendiju za zavesnu godinu master studija! isto je zavrsna godina…ili se stipendija dodeljuje samo jednom

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

POKRET ZA SPAS SVRLJIGA: U subotu predizborni skup i koncert u gradskom parku

Sport

FK Svrljig izborio opstanak u Zoni Centar

Lokalni izbori 2024

ZNAMO SE: Razgovor sa građanima na zelenoj pijaci

40 godina od osnivanja

Obeležen Dan SŠ ,,Dušan Trivunac Dragoš” Svrljig

Odlična vest

Akcija ,,Na dinar – pet dinara” započeta u opštini Svrljig

Sportske vesti

Istorijska utakmica: Posle 47 godina sastali se ponovo SVRLJIG I PARTIZAN!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano