STIPENDIJA 6500 DINARA

Potpisani ugovori sa studentima

Broj pregleda

Studenti završnih godina studija, koji ispunjavaju uslove koje je propisala SO Svrljig, danas su u sali Skupštine opštine Svrljig potpisali su ugovore o stipendiranju u narednoj godini.

Studenti-Svrljig

U 2014. godini stipendije će dobiti 21 student sa teritorije opštine Svrljig, koji isupnjava uslove propisane od strane Skupštine opštine Svrljig. Stipendije će iznositi 6500 dinara.

Uspešnu školsku 2014. godinu studentima su poželeli predsednik opštine Milija Miletić, većnik Iva Antić i predsednik komisije za dodelu stipendija Dobrivoje Stojanović.

Želim da završite fakultete a mi ćemo se truditi da vam obezbedimo posao. Svi zajedno ćemo učiniti da opština Svrljig bude lepše i bolje mesto za život – istakao je Miletić.

Čestitajući studentima Iva Antić je naglasila da opština teži da osujeti odliv mladih mozgova iz Svrljiga otvaranjem novih radnih mesta i programa stručne prakse. Ona je svojim vršnjacima poželela uspešnu novu 2014. godinu.

 

Pročitajte i

2 Komentar

  • koji su uslovi konkursa bili?
    da li imaju studetni koji su vec dobijali stipendije na zavrsnim akademskim stuidijama, da dobijaju stipendiju za zavesnu godinu master studija! isto je zavrsna godina…ili se stipendija dodeljuje samo jednom

  • Čestitke za stipendije!

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *