Search
Close this search box.
USPEŠNE PODSTICAJNE MERE
Broj pregleda

Više beba i brakova u 2014.

Podeli sa prijateljima:

Da su podsticajne mere koje sprovodi opština Svrljig uspešne pokazatelj je broj novorođenih beba i novih brakova u 2013. godini. Povodom toga danas u sali SO Svrljig podeljena su novčana sredstva bračnim parovima, novorođenčadima i porodiljama.

Bracni-paroviDanas je, u sali Skupštine opštine Svrljig, uručena novčana pomoć bračnim parovima, roditeljima novorođene dece, majkama beba uzrasta do godinu dana, kao i novčana pomoć nezaposlenim porodiljama.

Po tradiciji, novčanu pomoć uručio je predsednik opštine Svrljig Milija Miletić u prisustvu većnika Ive Antić i pomoćnika Marka Mladenovića.

U 2014. godini da uđemo sa većim elanom i željom za boljitak naše opštine. Trudićemo se da radimo kao i do sada, u korist građana, te se iskreno nadam da će i godina biti rodna i blagorodna – istakao je Miletić.

Većnik Iva Antić ocenila je da podsticajna sredstva koja opština daje imaju efekta.

Politika davanja novčanih pomoći koju sprovodi Opština ima efekta i predstavlja adekvatnu stimulaciju za stupanje u brak – istakla je Iva Antić.

Čestitajući parovima sklopljene bračne zajednice i prinove pomoćnik predsednika opštine Marko Mladenović naglasio je da za Svrljig postoji bolja budućnost i da tu budućnost čine upravo veći broj beba i brakova.

Vi ste nosilac svake vrste i svakog segmenta razvoja ove opštine tako da na vama Svrljig ostaje – zaključio je Mladenović.

 

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

POKRET ZA SPAS SVRLJIGA: U subotu predizborni skup i koncert u gradskom parku

Sport

FK Svrljig izborio opstanak u Zoni Centar

Lokalni izbori 2024

ZNAMO SE: Razgovor sa građanima na zelenoj pijaci

40 godina od osnivanja

Obeležen Dan SŠ ,,Dušan Trivunac Dragoš” Svrljig

Odlična vest

Akcija ,,Na dinar – pet dinara” započeta u opštini Svrljig

Sportske vesti

Istorijska utakmica: Posle 47 godina sastali se ponovo SVRLJIG I PARTIZAN!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano