BUBAMARA 6. NA LISTI SLUŠANOSTI

Uspeh svrljiškog medija

Broj pregleda

Radio Bubamara iz Svrljiga na najpopularnijem pretraživaču radio stanica “Tunein“ šesta po slušanosti u Srbiji.

132Svrljiška „Bubamara“ na najpoznatijem svetskom pretraživaču radio stanica „Tunein“ ovog meseca našla se odmah ispod najslušanijih srpskih radio stanica „TDI“, „Naxi“, „Top FM“, „Radio S“ i „Pingvin“.

Ukoliko u pretraživaču na sajtu www.tunein.com ukucate „Serbia“ izaćiće vam lista najslušanijih stanica u Srbiji, među kojima je i svrljiška „Bubamara“.

Zbog povećanja broja slušaoca strim „Bubamare“ je svakim danom popunjeniji pa zahteva novo proširenje.

Posle novogodišnjih praznika primorani smo da kupovinom većeg strima proširimo mesta za slušaoce jer jedino na taj način niko ne bi bio uskraćen da sluša radio Bubamaru onlajn – kaže direktor radija Jovica Miladinović.

On ističe da su iz redakcije radija zadovoljni rezultatima koji se postižu iz dana u dan, bez obzira na mala sredstva u odnosu na velike namete države.

„Bubamara“ u 2014. godini proslavlja značajan jubilej 22. godine rada i postojanja.

Pročitajte i

Radio ,,Bubamara“ napunila 29 godina

Danas je radio ,,Bubamara“ Svrljig proslavlja svoj 29. rođendan. Radio ,,Bubamara“ najstarija je informativna medijska kuća u jugoistočnoj Srbiji. Sa radom je počela 13. maja

Danas je Svetski dan radija

Nizom radijskih manifestacija danas se obeležava Svetski dan radija. Na teritoriji Svrljiga postoji samo jedna radio stanica – radio ,,Bubamara” koja svoj program emituje od

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *