NORMALIZOVANO

Obustavljena restrikcija vode

Broj pregleda

Povećana izdašnost izvorišta “Rumenjak“ i “Manojlica“ doprinela je da restrikcije vode koje su bile na snazi od 20. novmebra budu obustavljene, kažu iz JKSP “Svrljig“.

vodaNakon obilnih padavina izdašnost na svrljiškim izvorištima je povećana, što je dovelo do normalizovanja i obustave restrikcije vode.

Stekli su se uslovi za obustavu restrikcije, tako da je na snazi normalna isporuka vode svim korisnicima – rekao je direktor JKSP “Svrljig“ Igor Davidović.

Inače, ima i onih koji će danas i delimično u toku sutrašnjeg dana biti bez vode. Naime, žitelji Ulice Radetova, od Prvomajske do mosta, kao i stanovnici žute stambene zgrade i ulice Radoslava Stevanovića neće imati vodu u toku današnjeg dana, a očekivano vreme popravke kvara u toku sutrašnjeg dana, stoji na sajtu komunalca.

Pročitajte i

Voda, ilustracija, foto: M.M.

Važno obaveštenje za meštane Prekonoge!

Selo Prekonoga ostaće bez vode 28.10.2021. godine zbog intervencije na vodovodnoj mreži, saopšteno je portalu ,,Svrljiške novine“ iz Javnog komunalnog stambenog preduzeća ,,Svrljig“ Svrljig.  Planirane

1 Komentar

  • Ne lazite bre vise ljude kakvo normaloizvoano stanje sta lupetate niti imamo vodu niti je cista sram vas bilo novinari i komunalci

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *