Svrljiške novine

ISTORIJSKI DAN ZA SVRLJIG
Broj pregleda

Promocija igrača i dresova „KK Svrljig“

Danas u balon Sali u Svrljigu predstavljene su selekcije košarkaša i košarkašica i promovisani su prvi dresovi KK Svrljig. Pored mnogobrojnih roditelja promociji su prisustvovali i predsednik opštine Svrljig Milija Miletić i narodni poslanik Saša Dujović.

kosarka

Košarkaški klub broji 120 devojčica i dečaka, uzrasta od 9 do 17 godina podeljenih u četiri selekcije: mini basket (2003/2004), mlađi pioniri i pionirke (2001/2002) i kadetkinje (1996-2000). Oni će se ove i narednih godina takmičiti u ligi Mlađih kategorija KSS – Istok.

musica

Znam da volite da vaša deca pobeđuju i za to ćemo se boriti, ali rezultati su sada na drugom mestu, i od nas ne očekujte previše. Mi najpre moramo izgraditi tim koji će predstavljati opštinu širom ovog regiona, istakao je trener Igor Radivojević.

Predsednik opštine izrazio je zadovoljstvo što na jednom mestu vidi ovoliki broj dece i tom prilikom istakao da će opština kao i do sada pomagati sportske organizacije i promociju zdravog života.

kk-svrljig-slika

Naša politika je jasna, u zdravom telu zdrav duh naglasio je predsednik Miletić ovom prilikom i dodao da će lokalna samouprava nastavljati da pomaže razvoj sporta u Svrljigu.

Inače, ovo je prvi pravi košarkaški klub u Svrljigu. Do sada na teritoriji opštine radila je samo škola košarke. Predsednik kluba je Ivan Ivković, prosvetni radnik a sportski direktor Nenad Zlatković – zlaja.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *