Search
Close this search box.
ISTORIJSKI DAN ZA SVRLJIG
Broj pregleda

Promocija igrača i dresova „KK Svrljig“

Podeli sa prijateljima:

Danas u balon Sali u Svrljigu predstavljene su selekcije košarkaša i košarkašica i promovisani su prvi dresovi KK Svrljig. Pored mnogobrojnih roditelja promociji su prisustvovali i predsednik opštine Svrljig Milija Miletić i narodni poslanik Saša Dujović.

kosarka

Košarkaški klub broji 120 devojčica i dečaka, uzrasta od 9 do 17 godina podeljenih u četiri selekcije: mini basket (2003/2004), mlađi pioniri i pionirke (2001/2002) i kadetkinje (1996-2000). Oni će se ove i narednih godina takmičiti u ligi Mlađih kategorija KSS – Istok.

musica

Znam da volite da vaša deca pobeđuju i za to ćemo se boriti, ali rezultati su sada na drugom mestu, i od nas ne očekujte previše. Mi najpre moramo izgraditi tim koji će predstavljati opštinu širom ovog regiona, istakao je trener Igor Radivojević.

Predsednik opštine izrazio je zadovoljstvo što na jednom mestu vidi ovoliki broj dece i tom prilikom istakao da će opština kao i do sada pomagati sportske organizacije i promociju zdravog života.

kk-svrljig-slika

Naša politika je jasna, u zdravom telu zdrav duh naglasio je predsednik Miletić ovom prilikom i dodao da će lokalna samouprava nastavljati da pomaže razvoj sporta u Svrljigu.

Inače, ovo je prvi pravi košarkaški klub u Svrljigu. Do sada na teritoriji opštine radila je samo škola košarke. Predsednik kluba je Ivan Ivković, prosvetni radnik a sportski direktor Nenad Zlatković – zlaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Dobro došli

Kupališni kompleks “Bazeni Pastirište” otvoren za posetioce

CTKS Svrljig

KULTURA: 20. LIKOVNA KOLONIJA ,,ARS TIMACUM”

ZABAVA DO ZORE!

BOBAN ZDRAVKOVIĆ, DRAGANA MIRKOVIĆ I ZORANA MIĆANOVIĆ NA 18. BELMUŽIJADI

Vidimo se

Najava: 18. Belmužijada u Svrljigu prve nedelje avgusta

Javni poziv

Poziv za energetsku sanaciju objekata od javnog značaja do 8. jula

Na Vidovdan

Međunarodni festival folklora “Igra kolo kraj Timoka” u Svrljigu 28. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano