Svrljiške novine

RACIONALNO I PRAKTIČNO
Broj pregleda

Startovali minibusevi (FOTO)

Kompanija Niš-ekspres pre nekoliko nedelja nabavila je osam novih mini autobusa za prevoz putnika na lokalnim linijama. Početkom protekle nedelje, ova vozila saobraćaju i na relaciji Svrljig – Niš.

nis

Uvođenjem nove vrste prevoza Niš-ekspres se prilagođava tržištu, gde se svake godine na lokalnim linijama smanjuje broj putnika, što je slučaj i u opštini Svrljig.

n-e

Autobusi su praktični, a pored dvadesetak mesta za sedenje predviđeno je da se u mini busu i stoji, ukoliko ima potrebe. Inače, ova vozila trrenutno saobraćaju trasom Niš – Svrljig i obratno, kao i po zabačenim svrljiškim selima.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Jos kad bi cenu smanjili na 180 dinara do Nisa taksisti ne bi imali sta da rade.Ekonomski mislim da je isplativo jer kad uzmemo u obzir da ovaj minibus trosi 0d 12 do 15 litara dizela na 100 km na relaciji do nisa bi potrosio ne vise od 4-5 litra.

  • Mene lično podsećaju na onaj autobus iz filma ,,Ko to tamo peva” samo su moderniji. Mislim da su pogodniji za žabačenija mesta i kad je u pitanju manji broj putnika. Ovi autobusi imaju lep dizajn pa možda treba razmišljati i da ovi veći budu takvi. Da Niš bude prepoznatljiv kao London po autobusima.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *