Search
Close this search box.
PRAG
Broj pregleda

Srednjoškolci uživaju na ekskurziji

Podeli sa prijateljima:

Učenici trećeg i četvrtog razreda srednje škole Dušan Trivunac Dragoš 30. septembra doputovali su na četvorodnevnu ekskurziju u Prag. Oni će u ovom prelepom gradu boraviti do četvrtka, a nakon toga putuju u Budimpeštu.

eks

Srednjoškolci su danas posetili značajan grad i svetski poznato banjsko lečilište na severozapadu Češke Republike i Bohemije – Karlove Vari. Inače, Karlove Vari su jedna od najpoznatijih banja u celom svetu. Veliki deo današnje slave grad duguje i izuzetno lepo očuvanoj arhitekturi uokvirenoj očuvanom prirodom na okolnim brdima.

put

Sinoć  je bila organizovana zabava za mlade i sve proteklo u najboljem redu, kaže za Svrljiške novine doktor pratilac dr Dalibor Jevtić.

Danas smo obišli pravo mondensko mesto sa luksuznim hotelima i građevinama u artnuovo stilu. Banja sa termomineralnim izvorima sa lekovitom vodom je nadaleko čuvena. Sutra počinje i poznati filmski festival. Inače, svi đaci su dobro i putovanja se odvijaju bez ikakvih problema, kaže dr Jevtić.

s

Povratak u Srbiju očekuje se u petak, u večernjim satima.

5 Komentara

  1. Baš lepo da postoji ovakav sajt koji prati sva dešavanja u Svrljigu, pa i đačke ekskurzije. Vest je sasvim primerena, s obzirom na to da je Svrljig malo mesto – nema mesta ironiji. Lep provod i srećan povratak! 🙂

Probio Protekt

NAJNOVIJE NA PORTALU

Ministar

Đerlek obišao ulicu Petra Miloševića u kojoj je rekonstruisana vodovodna mreža

Završeni radovi

Ministar Edin Đerlek danas u poseti Svrljigu povodom rekonstrukcije vodovodne mreže

Radno

Uređenje kanala i propusta prema Drajincu

Ogroman skup podrške

Ogroman skup podrške Ujedinjenoj seljačkoj stranci povodom 24 godine od osnivanja

Politika

Veliki skup Ujedinjene seljačke stranke u Narodnom pozorištu

Praznik

Danas je Sretenje Gospodnje

PU ,,Poletarac'' Svrljig
Ekstra testera komerc

Povezano