PRAG
Broj pregleda

Srednjoškolci uživaju na ekskurziji

Učenici trećeg i četvrtog razreda srednje škole Dušan Trivunac Dragoš 30. septembra doputovali su na četvorodnevnu ekskurziju u Prag. Oni će u ovom prelepom gradu boraviti do četvrtka, a nakon toga putuju u Budimpeštu.

eks

Srednjoškolci su danas posetili značajan grad i svetski poznato banjsko lečilište na severozapadu Češke Republike i Bohemije – Karlove Vari. Inače, Karlove Vari su jedna od najpoznatijih banja u celom svetu. Veliki deo današnje slave grad duguje i izuzetno lepo očuvanoj arhitekturi uokvirenoj očuvanom prirodom na okolnim brdima.

put

Sinoć  je bila organizovana zabava za mlade i sve proteklo u najboljem redu, kaže za Svrljiške novine doktor pratilac dr Dalibor Jevtić.

Danas smo obišli pravo mondensko mesto sa luksuznim hotelima i građevinama u artnuovo stilu. Banja sa termomineralnim izvorima sa lekovitom vodom je nadaleko čuvena. Sutra počinje i poznati filmski festival. Inače, svi đaci su dobro i putovanja se odvijaju bez ikakvih problema, kaže dr Jevtić.

s

Povratak u Srbiju očekuje se u petak, u večernjim satima.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

5 Komentara

  • Ovo je atrakcija, svrljizani otisli u inostranstvo ne znam zasto ne izbaci i RTS to?

  • Ovo su izvestaji da ne brinu roditelji dece. Hvala novinama. Roditelj, koji non stop prati desavanja.

  • da, da, ovo su strasne vesti

  • Baš lepo da postoji ovakav sajt koji prati sva dešavanja u Svrljigu, pa i đačke ekskurzije. Vest je sasvim primerena, s obzirom na to da je Svrljig malo mesto – nema mesta ironiji. Lep provod i srećan povratak! 🙂

  • Lepe su ekskurzije u Ceskoj i vredi da se ode tamo.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *