USPEŠNO UDRUŽENJE

Godinu dana udruženja „Derven“

Broj pregleda

Udruženje penzionera „Derven“ Svrljig minule nedelje obeležilo godinu dana uspešnog rada i postajanja. Okupljene svrljiške penzionere pozdravio i predsednik Opštine.

penzioneri-proslava-2013-01

Povodom 365 dana od postojanja i osnivanja, te rada, druženja ali i uzajamnog poštovanja, svrljiško udruženje penzionera „Derven“ obeležilo je svoj Dan u prostorijama restorana Kutak u Svrljigu. Okupljene penzionere posetili su i prijatelji udrženja Detelina sa četiri lista iz Niša, te predsednik svrljiške opštine i ostali mnogobrojni gosti.

penzioneri-proslava-2013-02

Danas, na skroman način, obeležavamo dan našeg udruženja. Nadam se da ćemo u narednom periodu biti još aktivniji na svim poljima, istakao je predsednik Upravnog odbora „Derven“ Borislav Stevanović.

penzioneri-proslava-2013-03

Inače, vredno je istaći da je istog dana organizovana i lutrija gde je podeljeno čak 42 dobitka i jedan bingo dobitak od 500 eura.

Pročitajte i

Besplatna rehabilitacija u banjama

Upis za besplatnu rehabilitaciju vrši Udruženje penzionera ,,Svrljig“ Svrljig“ svakim radnim danom od 8 do 12h u prostorijama preko puta gradskog parka u Svrljigu.  Pravo

Slaviša Matejić, predsednik Udruženja penzionera

Paketi pomoći svrljiškim penzionerima

PIO Fond Republike Srbije izdvojio je sredstva za nabavku životnih namirnica i sredstava za higijenu za svrljiške penzionere čija primanja ne prelaze 15.113 dinara. Po

1 Komentar

  • Bora je legenda koja zivi. Covek zasluzan za sve dobre ljude okupljene oko njega.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.