VIDLJIVI REZULTATI

Mladi dali podršku Ujedinjenoj seljačkoj stranci

Broj pregleda

U petak, 6. septembra, u sali bioskopa Centra za turizam, kulturu i sport u Svrljigu održana je tribina i skup mladih članova i simpatizera Ujedinjene seljačke stranke. Skupu je prisustvovalo više od 250 svrljiških omladinaca.

marko-mladenovic-uss

Izveštaj o radu u prethodnom periodu i predloge za buduća ulaganja u Svrljig izneo je predsednik omladine USS Marko Mladenović, inače pomoćnik predsednika Opštine Svrljig.

USS-MLADI

Jedna od najuspešnijih ideja ove stranke, a koja je sprovedena u delo, jeste da kroz određeni vid stimulacije pomaže mladim ljudima, najpre mladim bračnim parovima i školarcima, odnosno studentima iz Svrljiga.

Ulažemo u budućnost, ulažemo za bolje sutra, istakao je Mladenović.

Mladenović je dodao da se naporno radi na urbanizaciji gradskog jezgra, te da se do 2015. godine očekuje i kompletna izgradnja kupališnog kompleksa na SC Pastirište.

Potrudićemo se da što pre završimo sportsku halu koja je započeta da se gradi davnih devedesetih, kao i bazen na Pastirištu, a pored svega toga, moramo naći mogućnost za upošljavanje i otvaranje novih radnih mesta, zaključio je Mladenović.

uss-svrljig-mladi

Na kraju, skup je pozdravio i čovek koji je najzaslužniji za postojanje Ujedinjene seljačke stranke, jedine stranke čije sedište nije u Beogradu već u malom Svrljigu, Milija Miletić.

Drago mi je da vas vidim u ovolikom broju i da ste uz nas, trudićemo se da vam obezbedimo bolje uslove života u svim pogledima, istakao je Milija Miletić.

Nakon radnog dela druženje je nastavljeno kulturno zabavnim programom.

Pročitajte i

1 Komentar

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *