KAO NA DIVLJEM ZAPADU

Foto info: Opasno „parkiranje“

Broj pregleda

Pogledajte neprpoisno i bahato parkiranje Svrljižana. Prikolica fotografisana nešto posle ponoći.

parkiranje

I pored slabog osvetljenja u ulici Vase Albanca, prikolica je “ostavljena“ bez  trougla i bilo kakve druge signalizacije. A mi se pitamo na koji način su nadležni trebali reagovati na ovo?

Nešto malo naviše, u istoj ulici, zatekli smo još jedno nepropisno parkiranje.

traktor

Svrljig 2013.

Pročitajte i

Foto: D.M.

FOTO UBOD: ,,Dalje nećeš moći“

Ranijih godina imali smo prilike da parkovske klupe viđamo svuda po centru grada, jednom su je zakačili i na spomeniku u parku, sve dok nisu

Betonirana ulica, foto: J.M.

FOTO INFO: Betonirali ulicu?

Portal ,,Svrljiške novine“ ranije je izvestio o radovima koji su se odvijali na uglu Hadžićeve i Svetozara Markovića. Tom prilikom iskopan je deo puta, a

Kovid radnici, foto: Svrljiške novine

FOTO INFO: Naši heroji

Kao što svako mesto ima svoje heroje i mi imamo naše, oni su na prvoj liniji odbrane od koronavirusa! Kao i u mnogim gradovima širom

8 Komentar

  • Ovaj treba da se debelo kazni. Pa nije ti ovo selo covece !!!!!

  • Ma jok, velegrad.

  • CENTAR SVETA

  • ma to neki covek sa sela parkirao,ne zna on za zakon a niko ga nece pusti da parkira u dvoriste.a grad gubi status grada 100%. imamo belmuzijadu,seljacenje na svaki korak i postadosmo SELO.+seljacka stranka.

    • Odakle li si ti pobratime, iz beograda mozda…. Ili su i tvoji roditelji dosli sa tog istog sela, a ti kao velegradjanin….

  • moji nisu ni otisli sa sela ali sam ja malo isao u civilizaciju pa znam kako izgleda grad.a u svrljig samo su i ostali oni sto su presli sa sela i povukli traktore i seosku kulturu zivljenja!!!!!

    • Da si isao malo isao si, ali si se izgleda brzo vratio, citat …“a u svrljig samo su i ostali oni sto su presli sa sela“… Nije ni cudo sto si pun kompleksa, jer te ta civilizacija ocigledno nije prihvatila !!

  • Taste trebaju da te uhapse 🙂

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *