ŽENSKI FUDBAL
Broj pregleda

Fešta i internacionalni fudbal na SC Pastirište

Pred mnogobrojnom pubilikom sinoć je na SC Pastirište u Svrljigu odigrna internacionalna utakmica između kazakhstanske ekipe FK Big i Mašinca iz Niša.

s
Po prvi put u svojoj istoriji Turnir je sinoć zablistao internacionalnim bojama. Sastali su se gosti iz Kazakhstana, ekipa FK Big i srpski ženski tim FK Mašinac iz Niša. Iako su devojke iz Kazakhstana pobedile sa 3:1, rezultat na ovoj utakmici bio je najmanje važan. Bitno je istaći da su mnogi mediji došli da isprate ovaj događaj kao i posetioci iz Knjaževca, Niša, Soko banje, Bele Palanke i drugih okolnih mesta.

Svrljig je bar na jedno veče, pre Belmužijade, postao centar najinteresantnijih dešavanja.

Predsednik Opštine Svrljig Milija Miletić i direktor Vidovdanskog turnira u malom fudbalu Dejan Branković pozdravili su goste iz daleke zemlje i poželeli im dobrodošlicu u mali Svrljig.

Srce mi je puno kada vidim da smo uspeli da napunimo tribine i takmičenje na poligonu podignemo na viši nivo. Uspeli smo da dovedemo internacionalnu ekipu iz Kazakhstana koja je zaista dobro rangirana u njihovoj ligi. Raduje me činjenica da su gosti zadovoljni našim gostoprimstvom i da su najavili ponovni dolazak, istako je direktor turnira Branković.

Nakon internacionalnog meča turnir je nastavljen po ustaljenom rasporedu. Finalno veče zakazano je za sredu, 24. jul.

FOTOGALERIJA

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.