ŽENSKI FUDBAL

Fešta i internacionalni fudbal na SC Pastirište

Broj pregleda

Pred mnogobrojnom pubilikom sinoć je na SC Pastirište u Svrljigu odigrna internacionalna utakmica između kazakhstanske ekipe FK Big i Mašinca iz Niša.

s
Po prvi put u svojoj istoriji Turnir je sinoć zablistao internacionalnim bojama. Sastali su se gosti iz Kazakhstana, ekipa FK Big i srpski ženski tim FK Mašinac iz Niša. Iako su devojke iz Kazakhstana pobedile sa 3:1, rezultat na ovoj utakmici bio je najmanje važan. Bitno je istaći da su mnogi mediji došli da isprate ovaj događaj kao i posetioci iz Knjaževca, Niša, Soko banje, Bele Palanke i drugih okolnih mesta.

Svrljig je bar na jedno veče, pre Belmužijade, postao centar najinteresantnijih dešavanja.

Predsednik Opštine Svrljig Milija Miletić i direktor Vidovdanskog turnira u malom fudbalu Dejan Branković pozdravili su goste iz daleke zemlje i poželeli im dobrodošlicu u mali Svrljig.

Srce mi je puno kada vidim da smo uspeli da napunimo tribine i takmičenje na poligonu podignemo na viši nivo. Uspeli smo da dovedemo internacionalnu ekipu iz Kazakhstana koja je zaista dobro rangirana u njihovoj ligi. Raduje me činjenica da su gosti zadovoljni našim gostoprimstvom i da su najavili ponovni dolazak, istako je direktor turnira Branković.

Nakon internacionalnog meča turnir je nastavljen po ustaljenom rasporedu. Finalno veče zakazano je za sredu, 24. jul.

FOTOGALERIJA

Pročitajte i

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *